Lukk søk

1. divisjon

September 19, 2023

Manglerud Stars 2. divisjonslag reddet: - Nesten enstemmig

Breddeavdelingen i Manglerud Star stemte tirsdag kveld ja til å overta seniorlaget etter konkursen i MS Elite.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

Det betyr at Manglerud Stars 2. divisjonslag består og kan forberede seg på seriestart mot Tønsberg 8. oktober.

- Styrets innstilling til å drifte A-laget ble nesten enstemmig vedtatt, sier Julie Isaksen, nyansatt daglig leder i MS Bredde, til nitten.no.

Av de fremmøtte på det ekstraordinære årsmøtet var det én av de fremmøtte som stemte blankt. Resterende stemmer var for at breddeavdelingen skulle overta ansvaret for 2. divisjonslaget.

Konkurs

MS ble ikke tildelt lisens for spill i de to øverste divisjonene i sommer, og også videreføringen av laget i 2. divisjon sto i fare etter at MS Elite onsdag forrige uke begjærte oppbud.

Oppbudsbegjæringen i tingretten viste at MS-styret informerte om en gjeld på rundt tre millioner og eiendeler til en verdi av rundt 150.000 kroner.

- Breddestyret har som målsetting å jobbe for langsiktige løsninger som er bærekraftig for fremtidens A-lag, sa Julie Isaksen til nitten.no forrige uke.

- Manglerud Star Bredde er glade for at vi har solide spillere som vil stille opp for klubben og vil være med på veien mot nye MS, la hun til.

«Kjære MS-venner. På ekstraordinært årsmøte 29.08.23 for MS Elite der interimsstyret anbefalte videre drift, stemte et flertall av de frammøtte medlemmene for nedlegging av klubben. Etter gjennomgang av situasjonen med bistand fra advokat ble det konkludert at MS Elite innfrir krav om opphør. Grunnet nevnte er begjæring om opphør av Manglerud Star Ishockey Elite i dag sendt Oslo tingrett» skrev MS Elite på sin hjemmeside onsdag forrige uke.

Blir med ned

Slik nitten.no tidligere har omtalt er Kjetil Martinsen og Mathias Trygg to av veteranene som blir med ned i 2. divisjon for å spille MS opp igjen.

- For klubben som helhet, og med tanke på junior- og breddeavdelingen, er det viktig minimum å være i 1. divisjon slik at barna kan ha noe å strekke seg etter. Et springbrett. Det er ikke 2. divisjon per nå. Det er ting som motiverer meg til å være med videre, har Trygg uttalt til nitten.no.

MS-satsingen kollapset før jul i fjor grunnet økonomiske problemer, importene forsvant, men Marius Trygg ledet likevel de gule og grønne til sluttspill. 

Da MS ikke ble tildelt lisens i sommer, pekte klubblisensutvalget på at MS gikk 2,5 millioner i underskudd i 2022, reduksjon av egenkapitalen til minus 2,3 millioner og at revisors beretning for 2022 uttrykte bekymring om vesentlig usikkerhet om fortsatt drift da Oslo-klubben ikke ble tildelt lisens.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form