Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 21, 2023

Mot norsk løsning for Lindström: - Kjenner ikke akkurat på mindre revansjelyst

Etter det nitten.no kjenner til er Frisk Asker og Stjernen to av klubbene som har snakket med Tobias Lindström - mye tyder på at svensken spiller i Norge også neste sesong.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Jeg tror absolutt det kan bli en ålreit løsning. Dersom det løser seg med klubben jeg snakker med nå, tror jeg vil gi en ny tenning for meg også. Jeg kjenner ikke akkurat på mindre revansjelyst etter det som skjedde. Det er det ingen tvil om.

Det sier Tobias Lindström til nitten.no. Tre uker har gått siden Vålerenga-veteranen fikk beskjed om at han ikke var ønsket på Jordal neste sesong etter kontraktens utløp. Siden har svensken blitt kontaktet av flere norske klubber.

- Det jeg kan si er at det er flere klubber som er veldig interesserte i Tobias, er Lindström-agent Anton Borviks kommentar til nitten.no.

Frisk Asker?

Etter det nitten.no får opplyst er Frisk Asker og Stjernen to av klubbene som har kontaktet Lindstrom de siste ukene. Gamleklubben Lørenskog er tilbake på øverste nivå og holder til kun noen kilometer fra svensken bosted på Vålerenga, men opererer med et helt annet spillerbudsjett.

- Det har vært full runde og litt interesse her og der. Det er flere som mener jeg har mer hockey i meg, så det er deilig. Jeg har ikke signert noe enda, men det bør ikke drøye for lenge. Jeg håper på en ganske rask løsning og har en bra følelse, sier 35-åringen.

- Det er én konkret klubb du snakker med nå?

- Jeg har snakket med flere, det har jeg, men det er noen jeg har kommet lenger med enn andre og er i forhandlinger med.

Lindström bekrefter at klubben det er snakk om holder til i Norge. På spørsmål om det dreier seg om Frisk Asker eller Stjernen, svarer Vålerenga-veteranen:

- Jeg kan ikke si så mye om hvilke klubber som har vist interesse og ikke.

- Men det ser ut som det blir norsk hockey også neste sesong?

- Ja, slik det ser ut nå. Jeg har bodd på samme sted i ti år og blir gjerne boende der, men det er ikke umulig å flytte på seg heller. Vi får se. Forhåpentligvis kan jeg bli boende.

Ikke imponert

I sommer er det ti år siden Lindström ble Vålerenga-spiller, men etter nesten 500 matcher fikk «Tobbe» for snaue tre uker siden beskjed om at han ikke får fornyet kontrakt.

- Blytungt. Det føles helt for jævlig, så klart. Jeg har vært med på ekstremt mye her og hadde sett for meg at jeg skulle avslutte karrieren i Vålerenga. Det er ikke slik at man skal leve på gamle meritter, og det er ingen lojalitetsbonus jeg snakker om, men jeg føler jeg holder nivået for å spille i ligaen. Men nå ble det ikke sånn. Det føles utrolig surt. Helt surrealistisk, sa Lindström da til nitten.no.

Stockholms-karen antydet at han hadde fått positive signaler om veien videre og skulle ønske at exit-beskjeden hadde kommet før sluttspillet i en sesong der han gjorde 36 poeng på 42 seriekamper.

Tre uker senere sier han dette om Vålerenga-avslutningen:

- Det var tøft der og da. Jeg vil legge det bak meg og se fremover, men jeg mener fortsatt det var dårlig løst. Jeg må akseptere det, men man trenger ikke være enige. De snakker om å bli mer proffe, men det føles innimellom som man går motsatt vei ikke bare i min situasjon, men også rundt behandlingen av andre som også har kontrakt, sier Lindström.

Veteranen viser trolig til Stefan Espeland som nylig fortalte TV 2 at han hadde fått beskjed at han ikke var ønsket med videre til tross for at han har to år igjen av kontrakten.

- Stefan er under kontrakt med oss, så da forholder vi oss til den, sa sportssjef Anders Myrvold til TV 2 om Espeland-situasjoen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form