Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 24, 2022

Mot fulle haller i romjulen: - Her blir det stinn brakke!

Har du tenkt deg på romjulsmatch neste uke? Flere av storkampene begynner allerede å nærme seg utsolgt!

Foto: nitten.no.

Romjulshockey har blitt en herlig tradisjon i Fjordkraft-ligaen. Lokaloppgjør og heftige dueller har trukket tilskuerne til arenaene og sørget for en spesiell ramme i dagene mellom pakkeåpning, juleselskap og nyttårsfeiring.

På Jordal ønsker man 4. juledag velkommen til den første romjulskampen uten restriksjoner på hele seks år! Det kan bety at rekorden i det nye anlegget ryker.

Lille julaften melder Vålerenga om 3750 solgte billetter. Sesongbeste er 4809 tilskuere mot Storhamar, og forrige sesong så 5043 sluttspillduellen mot amme motstander. Blir det rekord mot Frisk Asker om fire dager?

- La oss fylle Jordal! er oppfordringen fra Vålerenga på klubbens hjemmeside.

Over 2000 i Sarpsborg

Serieleder Sparta opplyser at de per nå har solgt rundt 1700 billetter til kampen mot kriserammede Lillehammer 4. juledag.

- Vi håper på 2200-2300. Det er vanskelig å estimere da vi tidligere har møtt Stjernen i romjulen og da trukket rundt 3000 tilskuere, sier daglig leder Henning Svendsen til nitten.no.

Stjernen kommer onsdag på besøk til Storhamar til det som blir en av mange toppkamper i ligaen fremover. Med flere profilerte nykommere, storform og julekamp håper Hamar-gjengen på rundt 4000 tilskuere i CC Amfi.

- Vi har nå passert 3000 solgte billetter, opplyser billettansvarlig Suzanne Sagerud til nitten.no.

Også på Ringerike opplever man stor interesse for julekampen mot Stavanger Oilers.

- Vi håper på god oppslutning av publikum i romjulen, og har til nå solgt 703 billetter. Vi satser på rundt 1100 tilskuere, sier daglig leder Janka Aasen til nitten.no.

Manglerud Star har ikke opplyst om billettstatus foran det viktige lokaloppgjøret mot Grüner fire dager inn i romjulen.

Fullt på Lillehammer?

Kun to dager senere, lille nyttårsaften om du vil, spilles del to av romjulshockeyen med nye godbiter. Lillehammer trenger både støtte og inntekter, og har passert 2000 solgte billetter til mjøsderbyet mot Storhamar.

- Her blir det stinn brakke! Vi gleder oss til å se dere i Eidsiva Arena 30. desember, skriver LIK på sin Facebook-side.

Frisk Asker inviteres til gratiskamp mot Manglerud Star samme dag. Over 3000 mennesker har allerede tatt ut billett, og det er snart ikke sitteplasser ledig i Varner Arena som kan ta 3800 mennesker.

Stavanger Oilers mot Sparta betyr toppkamp og hockeyfest i vest. Allerede i midten av denne uken informerte Oilers om at godt over 3000 personer hadde sikret seg plass i DNB Arena.

- Vi håper på stinn brakke til dette oppgjøret, skriver Oilers på sin Facebook-side.

Fullt kan det også bli i Fredrikstad der Stjernen får besøk av Vålerenga. Onsdag var det kun 180 sitteplasser igjen i Stjernehallen! Den siste romjulskampen spilles i Oslo der Grüner får besøk av Ringerike.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form