Lukk søk

February 28, 2021

Mats Rosseli Olsen blir i Frölunda frem til 2024

SHL-klubben er så fornøyd med den norske landslagspilleren at de nå har signert Mats Rosseli Olsen for flere år. 

(Bilde: Bjørn-Christian Roksvåg, Nitten.no)

Det betyr at Furuset-gutten nå blir boende i Göteborg i minst 3 år til.

- Kult at den kontrakten endelig er på plass. Og jeg er stolt over at jeg er tilknyttet klubben fremover sier han via hjemmesiden til Frölunda Indians

Rosseli Olsen har allerede rukket å bli en rutinert spiller i den tradisjonsrike klubben som holder til å Sveriges nest største by. Debuten for "indianerne" kom allerede i sesongen 2011/2012, og har sakte, men sikkert spilt seg til en fast plass i troppen.

Sportssjef i Frölunda, Fredrik Sjöström uttaler seg følgende til klubbens nettside:

- Vi liker "Rosse" og han er en av våre "kärnspelare¨. Han tilfører oss masse på ulike plan, ikke minst karakter. Utenom at han er en grovjobbere på isen, så er han også lojal. Rosseli Olsen viktig for oss, og vi ønsket derfor å ha han med oss videre.

29 åringen har i løpet av sin tid i Göteborgs-klubben fått over 400-kamper på sin CV. Og til Nitten.no så forteller Oslo-gutten at valget om å bli værende i Gøteborg var enkelt.

- Det var ingen andre steder jeg ønsket meg. Jeg ville være i Frölunda. En stor klubb med høye ambisjoner de kommende årene.

Landslagspilleren har tilbrakt snart 10 år i Göteborg, og trivselen var en faktor da han satte sitt navnetrekk på en ny kontrakt.

Hvordan er tilværelsen i Göteborg?

- Jeg trives utrolig bra. Det er en stor by, hvor du kan gjøre det du ønsker utenfor isen. I tillegg så er det ikke så langt hjem, de gangene jeg ønsker å reise tilbake til Norge. Trivelsen betyr mye for meg, og er en av grunnene til at jeg har bodd her snart i 10 år.

I likhet med mange andre idrettsutøvere, så er ikke hverdagen lik for den lille hardtarbeidende ishockeyspilleren.

- Korona-situasjonen og pandemien generelt, gjør det vanskelig å leve som normalt. Hverdagen blir ikke så utrolig spennende utenom å reise på trening, spille kamp og være hjemme. Men jeg håper at vi snart kan se en ende i denne pandemien og leve som normalt igjen, forteller han optimistisk.

Når kontrakten er over vil Mats Rosseli Olsen være 32år. Om det blir flere år i utlandet ønsker han ikke å spå, men en ting ligger i tankene hans.

- Vanskelig for meg å se for meg dette nå. Jeg og klubben for å ta en ny opptelling når den tid kommer, men jeg ser for meg en retur til Oslo og spille i den norske ligaen igjen.

Jeg har alltid tenkt at jeg skal flytte tilbake til Oslo igjen, og spille i den norske serien - Rosseli Olsen

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form