Lukk søk

Kamprapport

January 3, 2021

Manglerud Star var sjanseløse i Stjernehallen

Stjernen gikk ut i hundre og så seg aldri tilbake under gårsdagens kamp. 7-1 og hele 5(!) powerplaymål ble tilslutt fasiten. Manglerud Star må ha levert årsverste i boxplay og det virket som lyset gikk av etter 1.periode hos de grønnkledde.

Stjernen - Manglerud Star 7-1

Med Eikrem Haugen (Småskadet), Travis Brown (Syk) og Brett Thompson (Karantene) ute så trodde mange at denne kampen kunne bli jevnere enn det utfallet ble. Men slik det ikke.

Powerplay-show fra hjemmelaget

Stjernen gikk ut i hundre fra start og da Ole Holm måtte sone en to-minutter åpnet Stjernen dagens første Powerplay-mål. Et "klikk-klakk" som tilslutt endte hos Hermansson som enkelt kunne sette pucken bak Furseth som hadde fått sjansen i mål, da tidligere landslagskeeper ble henvist som boksåpner. 3-0 stod det etter de første 20minuttene, hvor Hermansson hadde satt nok en puck bak Furseth (Powerplay) og Andrew O´Brien med et kremmerhus av de sjeldne.

Bortelaget var usedvanlige svake, og forstod etter 20minutter at denne kampen var tapt. Utvinsinger på utvisnger ble tatt og tilsammen 10(!) 2minuttere mot et av landets best powerplay-lag ble tøft for gutta fra Manglerud.

Hjemmelaget fortsatte sitt powerplay-show anført av kampens gigant James DeHaas. Backen bidro offensivt og var glitrende defensivt. Spesielt da bortelaget fikk muligheten i spill 5 mot 3. Dehaas endte på (0+2) og +4 i +/-.

3.Periode ble en lang periode hvor begge lag hadde skrudd av bryteren totalt, og hvor dommerne skulle komme i sentrum. Ingen stygge hendelser, men en del unødvendige utvisninger som kunne vært unngått å blåse for hos begge lag.

Stjernen i kanonform uten tre meget sentrale spillere og Arntsen i mål som Nitten.no meldte før start melder seg virkelig på i kampen om Topp4.

I Oslo må nok David Livingston begynne å tenke på eventuelle forsterkninger, for dette Manglerud Star laget var skremmende svakt.