Lukk søk

Fjordkraftligaen

December 13, 2022

LIK-krisen: - Veldig krevende økonomisk situasjon

Lillehammer Ishockeyklubb Elite står i en veldig krevende økonomisk situasjon, melder klubben selv i en pressemelding tirsdag.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det er krevende tider i Lillehammer Ishockeyklubb. Tirsdag har klubben selv sendt ut en pressemelding der nå de kommenterer den økonomiske situasjonen.

«Lillehammer Ishockeyklubb Elite står i en veldig krevende økonomisk situasjon. Det sittende styret jobber aktivt sammen med en investorgruppe for å finne løsninger på de økonomiske utfordringene klubben står ovenfor samtidig som man planlegger for veien videre».

Lillehammer-styret varsler videre at det vil bli kalt inn til et ekstraordinært styremøte første uken i januar.

Trekker seg

6. desember meldte Lillehammer i en pressemelding at klubbens styreleder takker for seg.

«Tore Lien Bjørnstad har informert klubben om at han trekker seg som styreleder for Lillehammer Ishockeyklubb Elite med umiddelbar virkning grunnet personlige årsaker».

Mandag kom meldingen om at «Espen Holthe, Bjørn Hellvik og Cato Olsen (varamedlem) har informert klubben om at de trekker seg fra sine styreverv i Lillehammer Ishockeyklubb Elite med umiddelbar virkning grunnet personlige årsaker».

- For min del handler det om den totalbelastningen styrevervet medfører. Jeg er selvstendig næringsdrivende, er mye på reise, tar en mastergrad i teknologiledelse hvor det er planlagt et utenlandsopphold til våren og har to aktive gutter på 8 og 16 år som trenger oppfølging. På bakgrunn av dette har jeg dessverre kommet frem til at jeg ikke har kapasitet til å bidra på den måten og i det omfanget som vil kreves av et styre, kommenterte Holthe.

Sykemeldt

Lillehammer er underlagt en handlingsplan av Norges Ishockeyforbund der klubben risikerer sanksjoner dersom man ikke oppfyller de økonomisk kravene. I verste fall kan man miste lisensen.

Atle Svensrud er både daglig leder og sportslig leder i LIK, men er for tiden sykemeldt, ifølge Arne Uhlen. Han leder styret frem mot det ekstraordinære årsmøtet i januar.

- Jeg kan bekrefte at Atle Svensrud er sykmeldt og har vært det i en god periode. Han har vært delvis sykmeldt her siden i sommer, sier Uhlen til TV 2.

Han bekrefter samtidig at klubbledelsen er i dialog med en investorgruppe man håper kan berge økonomien for laget som ligger på sjuendeplass i Fjordkraft-ligaen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form