Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 10, 2021

Usikker skadesituasjon i Storhamar - vurderer ny back

Skadesituasjonen hos Storhamar fører til at klubben holder dørene åpne for å forsterke laget på backsiden en måned før seriestart.

Skadene på Markus Mikkelsen og Erik de la Rose gjør at mulighetene for en ny back kan åpne seg på Hamar.

- Begge er skadet nå, så skulle det være langvarig må vi se på andre løsninger defensivt, forteller hovedtrener Anders Gjøse til nitten.no.

Ser an situasjonen

Storhamar har ni backer, men forfallet av de to gjør at klubben nå kanskje må forsterke seg defensivt.

- Vi har en kontinuerlig vurdering av skadene til våre backer, men skulle de være langvarige så vil jeg si at sannsynligheten for at vi henter inn en back til er stor, forteller hovedtreneren.

- Hva ønsker du deg i tilfelle?

- Vi har mange offensive backer i stallen som vi ønsker å utvikle, så det må være en stor back som skal rydde unna litt defensivt. Hvis vi mangler noe, så er det vel litt størrelse på backene våre. Offensive kvaliteter innehar dem, og de skal vi utvikle enda mer dette året.

Sportssjef Mads Hansen er langt fra uenig med Gjøse sine uttalelser og legger til følgende.

- Jeg stiller meg bak det Anders Gjøse sier, men først må vi kartlegge situasjonen og ta det derfra. Skulle det bli slikt at vi bestemmer oss for å hente inn en forsterkning så blir det litt på de premissene Gjøse sier. Vi kommer ikke til å hente en spiller som øker bredden i laget. Henter vi noen nå så skal den spilleren forsterke et godt lag fra før, forteller sportssjefen til nitten.no.

Økonomien på plass

Midlene for å eventuelt hente inn en forsterkning er på plass, hvis vi skal tro Gjøse.

- Det vil jeg tro, samt at vi vil spare kroner hvis de to blir langtidsskadet også.

Mads Hansen forteller også at det er rom for å forsterke laget.

- Midlene er der, men først og fremst så er jeg fornøyd med det laget vi har per nå. Så får vi heller ta et dykk i markedet hvis det skulle bli slikt at vi føler vi må forsterke laget. Det beste for oss er om spillerne kommer seg raskt tilbake hos oss.

- Hva tror du selv da, Gjøse?

- Rent hypotetisk. Jeg er hockeytrener, ingen lege. Blir det langvarig, så må vi ta utfordringen derfra. Men jeg håper naturligvis at de kommer i gang så fort som mulig. Det hadde vært det beste, avslutter Storhamar-treneren.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form