Lukk søk

Aktuelt

January 5, 2021

Lasse Fjeldstad til Nitten.no - Håper færrest mulig av gutta blir syke lenge!

Ytterligere to spillere er smittet i Stjernen. Manglerud Star har nå fått beskjed om å gå i karantene siden de besøkte Stjernehallen om lørdagen. Lasse Fjeldstad er bekymret. 

Nitten.no kan bekrefte at to nye spillere i Stjernen har testet positivt på sine Covid-19 tester. Det betyr at Manglerud Star som fikk besøkte Stjernehallen på lørdag må i karantene.

Det var i går at bekymringen spredde seg i Stjernen-leieren da en spiller hadde testet positvt på en hurtigtest. Og nå er er det altså bekreftet at formlaget Stjernen har fått smitte i garderoben.

Tallet på antall spillere som er smittede er nå oppe i tre(!)

Dette gjør at ytterligere kamper må bli omberammet og at Fjordkraftligaen virkelig står i fare for å få fullført alle grunnseriekampene før sluttspillet starter.

Stjernen-trener Lasse Fjeldstad er naturligvis lei seg over situasjonen.

- Jeg håper bare at færrest mulig av gutta på laget blir syke lenge. Selv om vi gjerne skulle ha unngått dette, så handler det om at gutta blir friske og ikke smitter andre.

Hvordan er det med sjefen selv da?

- Jeg har litt febersymptomer, men ellers i fin form. Har testet meg i dag, så får ikke gjort noe annet enn å vente på resultatet av den.

Resten av laget da?

- Hele laget inkludert støtteapparatet har i dag vært å testet seg, så vi får ta en opptelling i morgen med tanke på hvor hardt rammet vi er. Må bare krysse fingrene for at vi ikke havner i samme situasjon som det Sparta gjorde for en tid tilbake. Det var en tøff tid for hele Fjordkraftligaen.

Hvordan blir det for deg å organisere treninger fremover nå?

- Det blir ikke noe trening nå med det første. Samtlige er i karantene frem til 12/1 i første omgang. Vi får en full oversikt i morgen, med tanke på hvor mange av gutta som er smittet.

Nitten.no kommer tilbake med mer..

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form