Lukk søk

Aktuelt

March 18, 2021

Kontraktforslagene fra England hagler mot Fjordkraft-spillere: Flere har takket ja

Det hagler med tilbud til Fjordkraft-spillere etter at sesongen i går ble avlyst. Nå har flere takket ja til dette tilbudet, og flere kan det bli.

Etter hva Nitten.no erfarer så skal Sparta-spiller Kevin Schulze være klar for Sheffield Steelers.

Den engelske ligaen skal nå ut i sluttspillsrunder etter at de nå har åpnet for spill i deres liga, og med tanke på at Fjordkraft-ligaen ble avlyst i går har ryktene om at det vil bli en del Fjordkraft-spillere som har fått tilbud fra de britiske klubbene.

Nitten.no har fra sikre kilder at de fleste landslagsspillerne som befinner seg i Fjordkraft-ligaen skal ha fått tilbud om en korttidskontrakt på de britiske øyer.

Hockeyagent Håkon Taskerud forteller til Nitten.no at han tror at flere enn 10 spillere vil slå til på tilbudet fra de britiske klubbene

- Ja, det vil nok ble en del spillere fra Fjordkraft-ligaen, og hvor mange vet jeg ikke. Men kan brått bli 10 spillere og mer som drar til Nottingham.

Den britiske ligaen skal nå spille i Nottingham, hvor spillerne skal bo på et hotell i en slags "sluttspillsboble" med strenge restriksjoner

Hvem spillere dreier dette seg om?

- Det kan jeg ikke si, med tanke på at det er i arbeidskontraktene til klubbene. De klubbene det gjelder ønsker naturligvis å komme med nyheter om nye spillere først.

Videre forteller han at det er snakk om utlåns-avtaler og at det kun er snakk om fem uker

- Det vil nok være spillere som har lengre kontrakter med de norske lagene som også kommer til å reise til England forteller han til Nitten.no

Sportssjef i Stjernen, Darren Treloar hadde også hørt om interessen fra England da Nitten.no snakker med han

- Ja, det vil nok være noen som tar turen over vil jeg tro. Er bra penger å tjene på bare fem uker.

Noen fra Stjernen?

- Kun Travis Brown som vurderte dette, men jeg vet ikke om han har takket ja. Slik jeg forstod det på han så var han litt usikker. Men ingen andre utenom han, slik jeg vet.

Nitten.no vet at Sondre Olden også har godtatt et tilbud fra en britisk klubb. Men hvem klubb dette skal dreie seg om har vi ikke fått bekreftet! Det samme gjelder Lillehammers Cangelosi og Ellis, men om de har godtatt tilbudet er fortsatt ukjent.

Nitten.no vil oppdatere saken..

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form