Lukk søk

1. divisjon

May 2, 2022

Kenneth Larsen ny Furuset-trener

Etter det nitten.no erfarer presenteres Kenneth Larsen mandag som ny trener for Furusets 1. divisjonslag.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Det har skjedd mye i Furuset Forum denne våren. Nå har den tradisjonsrike klubben etter det nitten.no får opplyst ansatt Kenneth Larsen som ny trener for neste sesong.

- Jeg kan ikke gi noen kommentarer enda, sier Furusets Jonas Torgersen til nitten.no og henviser til en pressemelding senere mandag.

Der vil det etter det nitten.no kjenner til bli informert om at Larsen tar over, slik også TV 2 har omtalt.

Fra VIF til Furuset

Larsen kjenner godt til 1. divisjonshverdagen etter sine sesonger hos Lørenskog på Romerike.

Vålerenga-legenden forlenget kontrakten med LIK med to år i fjor vår, men denne ble senere terminert.

Kort tid senere ble Larsen presentert som ny Vålerenga-trener sammen med kompisen Espen Knutsen. Etter kun 21 kamper, der hele ni endte med tap, var Larsens VIF-retur over etter et 4-2-nederlag borte mot Ringerike.

Satser videre

Furuset rykket i vår ned etter en dramatisk kvalifisering, men ble senere tilbudt plassen i 1. divisjon da Haugesund Seagulls informerte om at de melder oppbud og legger ned satsingen på nivå to.

Etter nedrykket reduserte Furusets årsmøte A-lagets budsjett fra 800.000 til 300.000 med tanke på at det lå an til 2. divisjonsspill i Furuset Forum.

Oslo-klubben har siden jobbet med å få inn en halv million innen 1. mai for å opprettholde satsingen, og etter et ekstraordinært årsmøte før helgen informerte klubbledelsen om at det blir 1. divisjonsspill til høsten. Furuset har også fått på plass et bra apparat rundt laget.

Jonas Torgersen snakket før kvalifiseringen om viktigheten av å berge plassen på nivå to da Furuset har mye bra på gang og nivåforskjellen mellom 1. og 2. divisjon er enorm.

-  Vi har full kontroll på økonomien, alt av regninger er betalt, vi har penger på bok, ny god markedsansvarlig på plass, en bra lagleder og materialforvalter. Mye av dette er naturlig i mange klubber, men her har det manglet et skikkelig opplegg i mange år. Det vil være veldig synd dersom det blir 2. divisjonsspill nå, sa Torgersen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form