Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 2, 2022

Johansen ønsker flere forsterkninger: - Har et bra utgangspunkt

Manglerud Star har presentert nye signeringer daglig den siste tiden, men jobber fortsatt med å styrke stallen foran seriestarten om en drøy måned.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

I tur og orden har Manglerud Star de siste dagene offentliggjort at Christer Simonsen, Emil Frøshaug, Joachim E. Hermansen, Kjetil Martinsen, Tord Thoresen og sist Mathias Trygg alle har signert nye avtaler.

Mandag var de på plass da MS startet oppkjøringen i Lørenskog ishall under ledelse av Roy Johansen og Morten Ask.

- Vi har kommet i gang med å trene, men dette var første istrening så det er litt tidlig å si hvordan ting ser ut. Vi har mange unge spillere og håper på flere forsterkninger etter hvert, sier Johansen til nitten.no.

Tre importer

I sommer har MS hentet inn tre importer i svenske Emil Bejmo samt den canadiske duoen Parker Bowles, som tidligere har vært innom Lillehammer, og Jonathan Racine.

- De har ikke kommet enda, men de har blitt sjekket opp og kvalitetssikret bra. Det er alltid spennende når det kommer nye spillere utenfra, sier Johansen.

- Hva er det dere mangler i troppen?

- Det kommer litt an på hvor du legger listen det da. Det er jo økonomien som på en måte legger begrensningene for klubbene i den delen av tabellen vi er.

- Fins det midler til å hente flere spillere?

- Det får vi se på. Det er det på en måte ikke Morten og jeg som styrer med. Vi forsøker å skape en bra hverdag for de spillerne som er her og tenker mye utvikling både som lag og enkeltspillere. Så får vi se litt hvordan dette blir etter hvert.

22 på plass

Med 22 mann på kontakt har Manglerud Star et godt utgangspunkt når kalenderen viser starten av august. For Johansen og Ask var det viktig å få med rutinerte spillerne som nå har forlenget sine avtaler.

- Ja, det var viktig for oss å få med en del av de bærebjelkene som er MS-spillere. Det er veldig gledelig, sier Johansen som så sent som mandag fikk Mathias Trygg klar for nok en sesong.

- Hva er dommen over MS-statusen 2. august?

- Den er at vi har kommet godt i gang med treningene, fysisk trening og har lagt en årsplan. Spillerne er veldig engasjerte og entusiastiske. De vil trene mye og bli bedre. Det er et bra utgangspunkt.

MS trener ut denne uken i Lørenskog ishall på Romerike før Manglerudhallen skal stå islagt og klar over helgen.

Sommersigneringene i Manglerud Star:

Inn: Emil Bejmo (Chamonix), Marcus Bryhnisveen (comeback), Parker Bowles (Hannover Indians), Jonathan Racine (Vita Hästen), Aleksander Johnsen (Kalix)

Ut: Mats Trygg (lagt opp)

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form