Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 26, 2021

I dag er «Iskrigerne» tilbake - Karterud spår ny VIF-profil

I kveld gjør TV-suksessen «Iskrigerne» comeback på skjermen. Vålerengas Jørgen Karterud lover seerne en ny Vålerenga-yndling i sesong fem.

- Endelig er gutta tilbake! Vi følger Norges mestvinnende hockeylag inn i en ny æra når de endelig skal flytte inn i sin nye storstue på nye Jordal Amfi. Gjennom et helt år har TV-kameraene fått full tilgang til landets mest ujålete toppidrettsutøvere - både på og av isen, skriver Katrine Wergeland, PR- og medierådgiver i TV 2, i en e-post til nitten.no.

«Iskrigerne» har tidligere vært vist i fire sesonger før serien tok en pause da Jordal Amfi ble revet og Vålerenga flyttet til Furuset. I fjor sommer var kamerateamet tilbake for å dokumentere Oslo-klubbens første sesong i ny arena gjennom 21 episoder.

- Det blir det gode gamle med vinnerkultur og offervilje med en gjeng som blør for drakta og vil vinne hockeymatcher. Kameratskapet og samholdet er det samme som før både på og utenfor isen, sier Vålerenga-spiller Jørgen Karterud til nitten.no.

Ny profil

I tidligere «Iskrigerne»-sesonger har blant annet Glenn Jensen, Erik Follestad Johansen, Jan Tore Kjær, Martin Lauannn Ylven og ikke minst materialforvalter Roar Holmen stukket av med mye av oppmerksomheten.

Jørgen Karterud kan friste med at publikum denne sesongen vil bli kjent med en helt ny Vålerenga-karakter - altmuligmann Pål Svendsen.

- Den nye store profilen folk kan glede seg til å oppleve er Pål Svendsen. Med gulltann i munnen og alltid en melding på lur blir han en attraksjon, lover Karterud som også selv er en av de som «bjudar på» foran linsa:

- Så får vi se om det ikke blir litt show fra meg også, ja. Det skal du ikke se helt bort fra. Jeg strecher og spiser havregrøt, men det er jo ikke det folk vil se.

- Dette er ikke en jobb, det er en livsstil, melder Svendsen selv i første episode.

Inntekter

I episode én får man bli med Vålerenga tilbake i den nye praktarenaen på Oslos østkant, Espen «Shampo» Knutsen tar veien fra isen til kontoret med de tekniske utfordringene det medfører, strippestraffer, golfturnering og VIFs egen tingrett får hjelp av «dommer» Mats Zuccarello.

- Du driter i lagkompisene dine og pisser dem opp etter ryggen, melder Zuccarello og gir Filip Gunnarsson en bot på hele 5000 kroner.

I november 2014 var det premiere på TV-serien. Den kom samtidig som VIF leverte sin svakeste seriestart siden 1989, men likevel økte både publikumssnittet og sponsorenes interesse på Jordal.

Siden har serien bidratt til å gi Vålerenga både oppmerksomhet og inntekter. Nå er det klart for sesong nummer fem!

PS! «Iskrigerne» sendes tre episoder i uken på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo fra mandag 26. april. Sendestart er klokken 22.30 på Zebra og 03.00 på Sumo.Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form