Lukk søk

Elitehockeyligaen

July 8, 2024

Hevder Thoresen fikk Djurgården-tilbud: - Har ikke hørt noe

Patrick Thoresen skal nå ha fått et konkret tilbud fra gamleklubben Djurgården, ifølge den svenske nettsiden Hockeynews.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Jeg har ikke hørt noe, sier Storhamar-sjef Njål Berge til nitten.no og henviser til Sjur Rakstad-Larsen i sportsutvalget.

- Avtalen er at Patrick gir oss beskjed når han har bestemt seg for hva han gjør kommende sesong, sier Larsen.

Det er den svenske nettsiden Hockeynews.se som i helgen skriver at Patrick Thoresen nå skal ha fått et konkret tilbud om å bli Djurgården-spiller for tredje gang i karrieren.

Niklas Wikegård er tilbake som sportssjef og har overtalt Dick Axelsson, en annen veteran, til å gjøre comeback i storklubben som desperat ønsker seg tilbake til SHL.

- Ifølge opplysninger til Hockeynews fins det er konkret kontraktsforslag på bordet som Thoresen skal ta stilling til, skriver Hockeynews.se.

Bekreftet dialog

Det var Sylvester Norberg som på sin X-konto for en snau måned siden skrev at han hadde «ekstremt troverdige kilder» på at Djurgården skal ha kommet med et «generøst tilbud» til Patrick Thoresen.

Til Hamar Arbeiderblad bekreftet Thoresen at han hadde vært i dialog med profilerte Wikegård, men beskrev det som «kompissnakk».

Også sportssjefen avviste da at det var snakk om et konkret tilbud.

- Jeg skjønner at Djurgården ønsker en ledertype som Patrick og jeg vet at Patrick er veldig glad i Djurgården. Med Niklas Wikegård tilbake er det ikke unaturlig at det er kontakt, uttalte Storhamar-sjef Berge samtidig til nitten.no.

Thoresen har vært innom Djurgården i to perioder og sist i 2015/2016. Han ble også forsøkt hentet tilbake da klubben slet i SHL vinteren 2022. I vår fikk 40-åringen endelig feire NM-gull i CC Amfi før han gjorde comeback på landslaget i VM.

- Det jeg forsøker å finne ut av nå, er om jeg har lyst til å fortsette å spille ishockey. Og det er en jævla tøff prosess. sa Thoresen i et stort intervju med Hamar Arbeiderblad for tre uker siden.

Vurderte Olle Liss

En som har vært aktuell for å gå motsatt vei og bytte ut Djurgården med Storhamar denne sommeren er den rutinerte forwarden Olle Liss.

Aftonbladet omtalte den mulige overgangen i slutten av juni.

- Det fins en felles interesse fra begge parter, men ingenting er signert, skrev den svenske avisen da.

Etter det nitten.no forstår skal Storhamar siden ha landet på å jobbe videre med andre kandidater enn Liss når klubben skal forsterkes offensivt. Både Eirik Salsten og Peter Quenneville har forlatt CC Amfi etter vårens NM-gull.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form