Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 25, 2024

Hamar-guttene om Storhamar-festen: - Litt misunnelig

SANDVIKA (nitten.no) Håvard Østrem Salsten jublet ekstra da storebror Eirik avgjorde NM-finalen mens Eskild Bakke Olsen mener gullet er viktig for hele Hamar.

Foto: nitten.no

- Jeg har mye følelser for Storhamar og folk der oppe så da det først ble avgjort var jeg utrolig glad, sier Bakke Olsen til nitten.no.

Han skulle gjerne vært på plass i CC Amfi tirsdag, men var opptatt med landslagstrening i Varner Arena. Da den var ferdig, samlet troppen seg på spillerhotellet for å se de siste to periodene pluss spilleforlengelsen der Eirik Salsten ble den store helten for Storhamar.

- Jeg håpet så klart at han skulle få være med på å avgjøre. Det var kult og litt spesielt å se. Eirik har vært veldig god i sluttspillet og fortjente å bli MVP, sier lillebror Håvard Østrem Salsten til nitten.no.

Får oppdateringer

Storhamar feiret gullet i CC Amfi tirsdag kveld før feiringen fortsatt på et utested i byen sammen med supporterne. Spillerne fortsatte festen også onsdag - noe Bakke Olsen og Salsten ikke kunne unngå å få med seg.

- Det har vært litt på sosiale medier, ja! Det ser ut som de koser seg. Og det skal de gjøre også. Det er fortjent. Vi unner dem et bøtteløft på Hamar etter å ha vært så dominerende hele sesongen, sier Salsten.

- Jeg unner Patrick Thoresen det her, men også alle andre. Jeg har masse gode kamerater på laget, og alle i Hamar by har fortjent et NM-gull igjen. Dette var viktig for hele byen, mener Bakke Olsen.

- Hvordan har rapportene fra feiringen vært?

- Det ser ut som de har kost seg! Jeg er litt misunnelig. Da jeg var med i fjor og vi hadde muligheten klarte vi det ikke. De koste seg på tirsdag, de koste seg på onsdag og koser seg videre. Det skal feires når man vinner gull. Et par dager, nesten uker!

På CC fredag

Bakke Olsen forlot Storhamar etter forrige sesong for spill i BIK Karlskoga og endte opp som «Årets rookie» i HockeyAllsvenskan.

Det ga 22-åringen kontrakt med Linköping i SHL, men det blir spill i Karlskoga også neste sesong da klubbene er enige om en utlånsavtale.

Salsten er Hamar-gutt som spilte for yngre lag i Storhamar før det ble seniorhockey i Grüner og Sparta Sarpsborg. Hvor 23-åringen spiller neste sesong, er foreløpig uklart.

Storhamar melder på sin hjemmeside at laget møter fansen på kjøpesenteret CC fredag klokken 17 der spillerne skal presenteres og intervjues på scenen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form