Lukk søk

Fjordkraftligaen

February 18, 2022

Fullsatt åpningsfest i Asker: - Vi flytter fra en liten kiosk til et stort kjøpesenter

Dagen før åpningsfesten i Asker mener Frisk Asker-ledelsen de har kontroll. Lørdag blir det fullsatt på tribunene, i restauranten og i de 20 losjene i Varner Arena.

Foto: nitten.no

Det startet med en drøm, via konkrete planer og søknader til byggestart høsten 2019. Lørdag er dagen hockeyfolket i Asker har ventet på i en årrekke.

Varner Arena skal åpnes med 3800 tilskuere og storkamp mot serieleder Stavanger Oilers.

- Vi har kontroll! Men klart det er hektiske dager nå. Det har det vært lenge. Det er mye å koordinere når man flytter inn i en splitter ny hall der alt leveres samtidig, men det går bra. Det kommer til å bli en fantastisk dag i morgen, sier markedssjef Fredrick Bråten Haugland til nitten.no.

Utsolgt

Det var fredag ettermiddag noen få ståplasser igjen til åpningsfesten, men det er ingen tvil om at det blir utsolgt til arrangementet som vil inneholde mye mer enn 3x20 minutter ishockey.

- Hva kan folk glede seg til i morgen?

- Å! Hva skal man si. Vi flytter fra en gammel og ærverdig hall uten noen form for de moderne fasilitetene publikum etterspør til Varner Arena med supporterbutikk, kafé, restaurant, sportsbar og generelt boltreplass vi bare har drømt om. I Askerhallen gikk man på kamp og det var det. For vanlige publikummere får du nå alle fasilitetene du kan ønske deg og som gir en helt annen opplevelse. Det er flere treffpunkter før kamp og i pausene. Nå skjer det veldig mye hele tiden, sier Haugland.

Tigershopen byr på Frisk Asker-effekter, restauranten går over tre nivåer og 20 losjer skal sørge for en spesiell kampopplevelse for de som ønsker noe mer enn kun ordinær kampbillett.

- For samarbeidspartnerne våre blir det møterom, egne losjer, partnerlosje og møteplasser. Det er en helt annen verden sportslig og kommersielt. Dette blir en helt fantastisk møteplass for hele regionen. Og med fullsatt hall i morgen blir det, såvidt jeg vet, rekordmange mennesker på en hockeykamp i Asker, sier markedssjefen.

Flyttingen til Varner Arena betyr økt budsjett for Haugland og hans team, men også helt andre arbeidsforhold.

- Inntektene våre øker, men det gjør utgiftene også. Vi flytter fra en liten kiosk til et stort kjøpesenter. Før i tiden var statisk vantreklame det viktigste. Nå er det bare et supplement. Vi kan treffe kunder på en helt annen måte og drive markedsføring på en helt annen måte.

Fullt også mot VIF?

Og kanskje blir det fullt i Varner Arena også allerede tirsdag kveld? Vålerenga tar da den korte turen til Asker for et lokaloppgjør som har skapt bra temperatur i sluttspillet ved flere anledninger de siste årene.

- Til uken er det vinterferie i Asker. Vi merker det i større grad enn mange andre steder, så det gjelder å tenke litt annerledes og nå ut til flere i hele storkommunen. VIF som motstander er alltid attraktiv, så jeg har troen at det også tirsdag blir en fantastisk kamp med mange mennesker og stor stemning, sier Haugland.

PS! Varner Arena åpner klokken 16.30 - to timer før dropp lørdag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form