Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 25, 2021

Før dropp: VIF-fravær, Oilers-skader og sykdom

Det spilles fire kamper i torsdagens runde i Fjordkraft-ligaen der Stjernen jakter nok en seier mot Lillehammer og Ringerike håper å ryste VIF på ny.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Grüner, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Vålerenga, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Stjernen, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Storhamar, Manglerud Ishall kl 19.00 (TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Grüner

Nummer to mot nummer ni i DNB Arena der Grüner både ledet 3-1 og fikk med seg poeng sist. Også sist møte i Oslo endte med ettmålsseier til Oilers, men nå står Grüner med seks strake tap. Backene William Mäkinen og Mathias Landrø samt Trym Auren og Marius Carho Hansen er ikke med vestover. I den såkalte «Movemberkampen» får unggutten Nils Høva sin debut for Oilers. Nicolai Bryhnisveen, Kristian Østby, Christian Wetteland og Steve Whitney er alle ute med skader for laget som sto med åtte strske seirer før det ble 5-4-tap på Hamar lørdag.

Odds:

Norsk Tipping: 1,08 - 10,50 - 17,00
Coolbet: 1,09 - 13,00 - 22,00

Ringerike - Vålerenga

Kan Ringerike sjokke mot Vålerenga igjen? Sist lagene møttes ble det overtidsseier i Oslo, og Hønefoss-gjengen virker å være bra på gang igjen etter en noe svakere periode. De to siste kampene har gitt nok en seier på Hamar samt et knepent hjemmetap mot serieleder Stjernen. Nikolai Dalen og Mathias Holst Jenssen får i dag selskap på fraværslisten av en syk Elias Antonsen. Vålerenga rotet bort 4-0-ledelsen mot Stjernen før det ble tre poeng mot Sparta lørdag. Oslo-laget henger ok med på en fjerdeplass, men trenger trepoengere i slike kamper. I dag hentes Rasmus Forsberg opp fra Hasle-Løren da Filip Lalande, Pontus Finstad, Jonas Oppøyen og Stefan Espeland og Martin Røymark alle er ute.

Odds:

Norsk Tipping: 5,20 - 5,40 - 1,40
Coolbet: 5,75 - 4,80 - 1,52

Lillehammer - Stjernen

Det ble hele åtte baklengs på Lillehammer da disse lagene møttes i Fredrikstad sist. Etter en tung periode står Lillehammer med seks poeng på de to siste kampene, men motstanden har vært de to lagene under streken. Andreas Martinsen er fortsatt ute med skader en lengre periode og savnes. I kveld mangler også Frank Gymer med sykdom og Teemu Vuorisalo med karantene mens Spencer Humphries må testes inn mot kampstart. Serieleder Stjernen fortsetter å snu kamper og vise offensiv styrke. 4-0 ble til 4-5 mot Vålerenga og lørdag ble 2-0 snudd til 2-4 på Hønefoss. Jonathan Hafsmoe og Brendan Ellis blir ikke med bussen nordover. Det gjør derimot nykommer Håkon Nilsen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,55 - 4,30 - 2,10
Coolbet: 2,72 - 4,20 - 2,30

Manglerud Star - Storhamar

MS har vist bedring under Knut Jørgen Stubdal men fem poeng betyr fortsatt at det er langt opp til en sluttspillplass. I de seks kampene under «Stubben» har laget maks tapt med to mål, og søndag vant MS skuddstatistikken 43-31 i 2-1-tapet i Askerhallen. Tord Thoresen, Christer Simonsen, Shafaat Hashim og Theodor Steen-Gulbrandsen står over denne. Storhamars fraværsrekke består i dag av: Mikael Zettergren, Jacob Lundell Noer, Martin Rønnild, Markus Mikkelsen, Erik de la Rose og Jimmy Andersson.  Andreas Øksnes er tilbake og blir med til Oslo for laget som fikk en solid og ikke minst etterlengtet opptur med 5-4-seier hjemme mot formlaget Oilers lørdag.

Odds:

Norsk Tipping: 6,50 - 6,20 - 1,30
Coolbet: 7,25 - 6,20 - 1,35

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form