Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 28, 2023

Før dropp: Trio må testes før storkampen, mjøsderby og full tropp

Lørdag og storkamp i Sarpsborg! To av lagene som kjemper om seriegull møtes når Sparta får besøk av Stavanger Oilers i en av lørdagens tre oppgjør.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Stavanger Oilers, Sparta Amfi kl 15.30 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Frisk Asker, Manglerud ishall kl 16.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Lillehammer, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Sparta - Stavanger Oilers

De to lagene med høyest seiersprosent møtes til det som vel kan kalles en tidlig seriefinale i Sarpsborg lørdag. Oilers leder fortsatt seks poeng foran Sparta, men dagens hjemmelag har fortsatt to kamper mindre spilt. Det betyr at hjemmeseier vil sette Sparta i førersetet foran serieinnspurten. For en thriller dette kan bli! Sjur Robert Nilsen har måttet klare seg uten Jonas Holøs lenge og Niklas Roest de siste ukene. Det fins et håp om at sistnevnte gjør comeback her, men også Parker Bowles og Sebastian Selin må testes. Formen er god med seks seirer på de sju siste. Seks strake er fasiten for gjestene som har kun ett baklengsmål på de fem siste! Kristian Østby, Anders Tangen Henriksen, Patrick Ulriksen og Ludvig Hoff manglet torsdag.

Odds:

Norsk Tipping: 2,85 - 4,30 - 2,00
Coolbet: 3,10 - 4,35 - 2,05

Manglerud Star - Frisk Asker

To lag i svak form møtes på Manglerud. MS har 30 baklengs på de fire siste kampene, og særlig 5-2-tapet mot jumbo og nabo Grüner for to dager siden svir. Det betyr også at det finnes en viss spenning rundt den siste sluttspillplassen fremover. Marius Tryggs gutter har nå fem poeng ned til Ringerike og elleve ned til Grüner som begge har én kamp til gode. Målvakt Albert Adamsen og Emil Frøshaug var tilbake sist og førte til at Trygg stilte med full tropp. Det samme er tilfellet her. Entusiasmen rundt Frisk Asker er laber for tiden med tre strake tap, sjetteplass og en liten luke opp til topp fire-lagene. Det kan bety at det går mot en tøff kvartfinaleserie. Felix Girard og Håkon Løken Pedersen er ute, Mikkel S. Christiansen er usikker og David Morley tilbake.

Odds:

Norsk Tipping: 13,00 - 8,35 - 1,12Fel
Coolbet: 11,00 - 7,50 - 1,23

Storhamar - Lillehammer

Lørdagens hockeyrunde avsluttes på Hamar med mjøsderby og to klubber med et meget ulike utgangspunkt. Storhamar er for fullt med i medaljekampen mens Lillehammer kjemper for å komme i mål med æren i behold. Sluttspillplassen er - heldigvis for det unge laget - allerede sikret. Storhamar har slått Vålerenga, Frisk Asker og Stjernen den siste uken og viser medaljeform. Avstanden opp til serieleder Oilers er på åtte poeng. Adrian Saxrud Danielsen og Eskild Bakke Olsen er fortsatt ute mens Andreas Dahl må testes. Lillehammer gjør så godt de kan med en tynn tropp og fikk en solid opptur med seier mot Ringerike tirsdag. Karl Markström, Liam Sætre og Joakim Lilliehöök er fortsatt på tribunen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,03 - 13,50 - 23,00
Coolbet: 1,04 - 18.00 - 45,00

PS! Runden avsluttes med to kamper søndag kveld. Vålerenga møter Stjernen på Jordal mens et Grüner-lag som har satt inn sluttspurten reiser til Hønefoss for å møte Ringerike i en viktig bunnkamp.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form