Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 10, 2022

Før dropp: Skadefri tropp, Oslo-derby og Holøs-skade

Fjordkraft-ligaen åpnet med et brak i utsolgte Varner Arena fredag kveld og fortsetter lørdag med lokaloppgjør i Oslo og duell i Fredrikstad mellom to lag med ambisjoner.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

Runden:

Grüner - Manglerud Star, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stjernen - Storhamar, Stjernehallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Sparta, Eidsiva Arena kl 18.00 (TV 2 Play)

Grüner - Manglerud Star

Manglerud Star tar den korte turen fra drabantbyen og ned til Grünerløkka lørdag ettermiddag for sesongens første lokaloppgjør i hovedstaden. MS-leiren, som nå ledes av Roy Johansen og Morten Ask, opplyser at de har hele troppen disponible med ett unntak. Grüner låner inn backen Marius Johansen til denne matchen da Eirik Lavik, Trym Auren og Joachim Sommer Nielsen står over. Grüner og MS møttes nylig til to treningskamper der lagene vant hver sin kamp med ett mål. Tett og jevnt også i dag?

Odds:

Norsk Tipping: 2,85 - 4,40 - 2,00
Coolbet: 3,00 - 4,35 - 2,10

Stjernen - Storhamar

To av lagene det er solide forventninger til denne sesongen møtes i Fredrikstad i ettermiddag til en reprise på vårens semifinaler. Petter Thoresen er tilbake på Storhamar-benken her, men må klare seg uten Petter Birkheim Andersen (ettervirkninger av korona) og Adrian Saxrud Danielsen (karantene). Stjernen har slitt med skader og variert stort i oppkjøringen. Etter hjemmetapet mot Södertälje var den nye treneren Fredrik Johansson bekymret, men her ser kun Mikael Mikalsen og Emil Buskoven ut til å mangle.

Odds:

Norsk Tipping: 2,85 - 4,40 - 2,00
Coolbet: 2,85 - 4,45 - 2,15

Lillehammer - Sparta

Lillehammer er et av sesongens usikkerhetsmomenter. Flere tror laget vil kunne blande seg inn i bunnstriden mens klubben selv har helt andre ambisjoner. Kapteinsteamet med Nick Dineen, Andreas Martinsen, Emil Lund Nyhus og Joakim Eidsa Arnestad føler seg sikre på at LIK kan gi de fleste tøff kamp - og særlig på egen is. Her stiller Lillehammer også med samtlige mann friskmeldte og klare. Sparta er nær ved å kopiere den bragden, men må stille uten den hjemvendte backkjempen Jonas Holøs som fortsatt ikke er friskemeldt.

Odds:

Norsk Tipping: 2,85 - 4,30 - 2,00
Coolbet: 2,95 - 4,40 - 2,10

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form