Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 7, 2023

Før dropp: Røymark-karantene, Noer-smell og Frisk-skader

Tirsdag og runde tre i kvartfinalene der Frisk Asker og Stjernen må vinne for ikke å havne under 3-0 i matcher.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kvartfinaler:

Stavanger Oilers - Lillehammer, DNB Arena 19.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Manglerud Star, CC Amfi kl 19.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Frisk Asker, Jordal kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
Sparta - Stjernen, Sparta Amfi kl 19.00 (TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Lillehammer

11-1 og 4-1 er utfallet av de to første matchene i denne kvartfinaleserien der Lillehammer i dag må ut på en ny kostbar reise vestover. Håpet om å redusere til 2-1 i matcher og skape spenning er nok svært begrenset hos gjestene som i tillegg til Karl Markström og Joakim Lilliehöök også mangler Emil Nyhus og Martin Ellingsen i kveld. Det merkes godt i en ung og tynn tropp. Oilers derimot får tilbake Patrick Ulriksen og Rob Bordson - noe som betyr full tropp hos hjemmelaget. En av Oilers-sponsorene har kjøpt opp en rekke billetter til denne matchen som gis videre til Stavanger Hockeys breddearbeid. Det ventes derfor en rekke yngre tilskuere i DNB Arena som kan få mye å juble for.

Odds:

Norsk Tipping: 1,00 - 20,00 - 32,00
Coolbet: 1,02 - 25,00 - 60,00

Storhamar - Manglerud Star

Som mange spådde leder Storhamar 2-0 i matcher og står også uten baklengsmål så langt. Det de fleste snakket om etter søndagens match i Oslo var situasjonen der Joachim Engebråten Hermansen og Marcus Bryhnisveen gikk løs på Jacob Lundell Noer etter en takling. Storhamar-spilleren forlot isen med smerter i kneet og er nå mest sannsynlig ute for sesongen, opplyser klubblegen My Lystad til Hamar Arbeiderblad. Også Eirik Salsten og målvakten Markus R. Stensrud mangler her. I tillegg til Theodor Steen-Gulbrandsen må Marius Trygg i dag klare seg uten sønnen Lucas Loob Trygg og Christer Simonsen. Noah Jakobsen, Felix Amundsen, Simen Sletner og Stian Holth blir med fra U20-troppen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,00 - 21,00 . 35,00
Coolbet: 1,02 - 25,00 - 60,00

Vålerenga - Frisk Asker

VIF ble presset i siste periode i Varner Arena søndag, men holdt unna og leder 2-0 i kamper. Martin Røymark ble meldt inn til «Player safety» for en takling som endte med at Emil Wasenden pådro seg hjernerystelse og må sone karantene her og i Asker torsdag. Stian Solberg og Thomas Olsen har vært ute en god periode for VIF som ikke ønsker å kommentere enkeltspillerens status gjennom sluttspillet. Kan Olsen være tilbake i dag? Frisk Asker hadde alle mann klare til første kvartfinale, men i tillegg til Wasenden er Mats Frøshaug, Magnus Geheb og Anton Holm ute i kveld. David Morley er usikker og må testes inn mot dropp på Jordal. Frisk Asker-trener Vidar Wold har bursdag i kveld og ønsker seg borteseier i Oslo i gave av de oransje!

Odds:

Norsk Tipping: 1,42 - 5,20 - 5,30
Coolbet: 1,50 - 5,25 - 5,50

Sparta - Stjernen

Det mangler ikke på underholdning og dramatikk når de to Østfold-naboene møtes for tiden! Sparta vant duellen i siste serierunde i siste sekund og har også tatt seg av de to første kvartfinalene. I Stjernehallen søndag ledet Sparta 3-0 etter drøye åtte minutter, og selv om Stjernen reiste seg og skapte spenning i sluttsekundene, ble det tap nummer tre på en uke mot rivalen. Sparta varsler at de stiller med samme tropp som sist her. Det betyr at viktige Miihkali Teppo er med. Også Sondre Ahlsen sto oppført på skjemaet sist, men endte uten minutter. Stjernen savnet poengkongene Alex Dostie og John Nicholas Piccinich søndag, og det er særlig håp om å få sistnevnte klar til i kveld.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,10 - 2,55
Coolbet: 2,40 - 4,25 - 2,60

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form