Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 20, 2022

Før dropp: Re-debut, LIK-trio ute og Storhamar-tester

Tirsdagen byr på tre matcher fra Fjordkraft-ligaen med toppkamp i DNB Arena, Ringerike gjester Storhamar og Vålerenga reiser til Lillehammer.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Stjernen, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Storhamar - Ringerike, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Vålerenga, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Stjernen

Klokken 18.00 er det dropp i DNB Arena i kveldens toppkamp og TV-kamp. Oilers har fire poeng opp til serieleder Vålerenga og ett poeng opp til dagens motstander Stjernen med to kamper mindre spilt. Selv etter en start med tre strake bortetap, er siddisene godt i rute til å innta posisjonen laget har ambisjoner om å være på ut sesongen. De sju øvrige kampene er vunnet. Hjemvendte Markus Søberg er med i troppen her mens en annen nykommer, Jan Brejcak, står over sammen med Kristian Østby. Dennis Sveum må testes. Fredrik Johansson tok med Stjernen-troppen til Stavanger allerede mandag som start på en hektisk uke som også byr på kamper mot MS og Lillehammer. Markus Aas-Eng Mikkelsen og Mikael Mikalsen er fortsatt ute.

Odds:

Norsk Tipping: 1,45 - 5,20 - 4,90
Coolbet: 1,60 - 5,00 - 4,65

Storhamar - Ringerike

En av Ringerikes største triumfer noensinne kom i et av disse oppgjørene forrige sesong, men noe slikt virker mindre realistisk nå. Ringerike har hatt en tung sesong og står med kun seks poeng på 12 kamper før bussturen til Hamar. Laget fikk likevel en solid opptur sist med 3-2-seier hjemme over Manglerud Star der Reid Petryk og Leonards Rimjans var involvert i alle tre målene. I tillegg til importene Dustin Parks og David Åslin stiller Ringerike her uten Marius Carho Hansen (skadet) og Kristoffer Thomassen (syk). Storhamar fortsetter å svinge resultatmessig og kommer nå fra hjemmetap mot Stavanger Oilers. Dette er et oppgjør alle forventer at Petter Thoresens gutter skal vinne greit. Patrick Elvsveen er fortsatt ute mens et par andre spillere må testes før dropp.

Odds:

Norsk Tipping: 1,20 - 6,90 - 8,80
Coolbet: 1,20 - 7,50 - 14,00

Lillehammer - Vålerenga

Runden avsluttes noen mil lenger nord i Eidsiva Arena der Vålerenga er på besøk for andre gang denne sesongen. Det ble 5-2-seieren til serielederen for en måned siden, men det er kun tre dager siden forrige møte i Oslo. Da vant Vålerenga skuddstatistikken 39-18 og 2-1 i målprotokollen. Daniel Sørvik var tilbake der, men blir ikke med til Lillehammer i kveld. Også langtidsskadde Jørgen Karterud, Magnus Knutsen og Christoffer Törngren er ute. Trioen Andreas Martinsen, Stein André Hagen og Emil Nyhus er skadet i LIK-leiren. Det betyr igjen at Liam Sætre plukkes opp fra U20-troppen mens William Halldén lånes inn fra 1. divisjonsklubben Gjøvik.

Odds:

Norsk Tipping: 3,65 - 4,50 - 1,70
Coolbet: 3,40 - 4,55 - 1,90

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form