Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 5, 2023

Før dropp: Oilers-målvakt tilbake og usikre profiler i Østfold-derbyet

Søndag og klart for runde to i kvartfinaleserien der Frisk Asker og Stjernen helst bør vinne sine hjemmekamper for ikke å havne i trøbbel tidlig.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kvartfinaler:

Lillehammer - Stavanger Oilers, Eidsiva Arena kl 17.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Storhamar, Manglerud ishall kl 17.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Vålerenga, Varner Arena kl 17.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Stjernen - Sparta, Stjernehallen kl 17.00 (TV 2 Play)

Lillehammer - Stavanger Oilers

11-1 i mål og 61-17 i skudd ble utfallet av duell én i DNB Arena fredag kveld. Det er få som tror dette ender med mer enn fire kamper for det unge Lillehammer-mannskapet, men kanskje kan laget overraske i en hjemmekamp eller to. LIK hadde ønsket å møte Storhamar i disse kampene både med tanke på trekke flere tilskuere og korte og ikke minst rimeligere reisevei, men slik ble det ikke. Karl Markström og Joakim Lilliehöök er fortsatt ute. Oilers har vært i strålende form den siste tiden og viste at feiringen av seriegullet ikke hadde vært for hard med å valse over Lillehammer fredag kveld. Laget har hatt få skader lenge og manglet kun målvakten Henrik Holm er tilbake mens Patrick Ulriksen og Rob Bordson står over.

Odds:

Norsk Tipping: 28,00 - 16,00 - 1,00
Coolbet: 32,00 - 18,00 - 1,05

Manglerud Star - Storhamar

Storhamar er nesten like store favoritter som Oilers i denne kvartfinaleserien og innledet med en grei 6-0-seier i CC Amfi. Førsterekka gikk faktisk av isen uten poeng i den matchen, mens andrerekka leverte anført av Peter Quenneville som scoret hat trick og ser ut til å ha funnet sluttspillformen. Storhamar ønsker ikke å opplyse om status i troppen underveis i sluttspillet, men Eirik Salsten er tilbake på trening etter smellen i ansiktet og håper å være tilbake i en eventuell semifinaleserie. Målvakt Markus R. Stensrud er fortsatt ute mens Petter Birkheim Andersen var tilbake sist. Kan MS vinne en match eller to i denne serien blir det kanskje i dag eller torsdag? Theodor Steen-Gulbrandsen sto over sist.

Odds:

Norsk Tipping: 28,00 - 17,00 - 1,00
Coolbet: 32,00 - 18,00 - 1,05

Frisk Asker - Vålerenga

Vålerenga tok første stikk i lokaloppgjøret med 5-2 hjemme på Jordal fredag foran 2367 tilskuere. Blir det flere i Varner Arena i dag? Frisk Asker la vekk fokus på seriespillet for fire uker siden med tanke på det som skal skje her, men dagens match bør helst vinne her for ikke å havne i for store problemer tidlig. Tre av fem seriekamper mellom disse to gikk til forlengelse. Frisk stilte med full tropp på Jordal fredag, men Anton Holm er skadet og spiller ikke i kveld. Flere av Vålerengas offensive spillere viste gode takter på Jordal fredag og ledet an på veien mot det som kan ende i semifinale. I likhet med Storhamar ønsker ikke VIF å opplyse om status i troppen i sluttspillet, men Stian Solberg og Thomas Olsen var ute også sist.

Odds:

Norsk Tipping: 3,10 - 4,40 - 1,87
Coolbet: 3,70 - 4,70 - 1,80

Stjernen - Sparta

For en dramatikk vi får mellom disse to kamp etter kamp! Sparta snappet fjerdeplassen fra nettopp Stjernen i siste serierunde tirsdag med Håvard Salstens scoring på tiden 64:59 og også fredagens kvartfinaleduell i samme hall endte med spilleforlengelse. Nå ble Parker Bowles den store helten for sapringene da han avgjorde 65 sekunder før slutt i fjerde periode! Viktige Jonas Meisingset og Miihkali Teppo var tilbake sist, men sistnevnte er usikker i dag. Det samme er Sondre Ahlsen. Stjernen trenger en seier etter to knepne nederlag på rad mot rivalen fra nabobyen. Duoen Sander Rønnild og Alex Dostie manglet for Stjernen sist, men særlig sistnevnte kan være tilbake i løpet av kort tid. John Nicholas Piccinich ga seg underveis sist og må testes før dropp.

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,10 - 2,60
Coolbet: 2,25 - 4,20 - 2,80

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form