Lukk søk

Fjordkraftligaen

January 13, 2022

Før dropp: Ny utsettelse, Sparta-bedring og backlån

I en tid der mye skjer på kort tid ble det ikke noe av møtet mellom Lillehammer og Vålerenga, men Storhamar besøker Grünerløkka og Ringerike får besøk av Sparta.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Ringerike - Sparta, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Grüner - Storhamar, Grünerhallen kl 19.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Vålerenga - utsatt

Ringerike - Sparta

Nykommer Ringerike er nå oppe på hele 35 poeng og har med det i praksis berget plassen og sikret seg den siste sluttspillplassen - minst. Etter 3-0-seieren over Storhamar tirsdag skiller nå kun fem poeng opp til nettopp SIL som riktignok har to kamper færre spilt. Langtidsskadde Mathias Holst Jenssen og Nikolai Dalen er ute sammen med Dennis Ryttar her. Sparta har slitt med en rekke fravær de siste ukene, men situasjonen er klart bedret foran bussturen til Hønefoss. Kun Martin Grönberg og Daniel Olsson-Trkjula mangler i kveld. Robin Soudsky, Marcus Fagerudd, Mattias Nilsson er tilbake for laget som holder tredjeplassen og med en kun innspurt kan true tetduoen Oilers og Stjernen.

Odds:

Norsk Tipping: 3,05 - 4,30 - 1,85
Coolbet: 3,20 - 4,40 - 2,00

Grüner - Storhamar

Grüner må nok innse at det er for langt opp til Ringerike på åttende og siste sluttspillplass, men det er viktig å holde MS bak seg på tabellen dersom ligaen skulle bli avbrutt og ikke minst holde formen vedlike inn mot det som forhåpentligvis blir en kvalifisering. I årets eneste oppgjør så langt viste Grüner offensiv klasse ved å slå Lillehammer 7-5 etter å ha ligget under 4-0! Troppen er den samme som sist med unntak av lånespiller ut og en lånespiller inn. Philip Hansen har returnert til Stjernen mens Emil Holm Larsen er hentet inn fra VIF. Storhamar kommer fra to tap de siste fem dagene og reiste også målløse fra Hønefoss tirsdag. Jimmy Andersson, Martin Rønnild, Patrick Thoresen og Sondre Bjerke er skadet mens Eskild Bakke Olsen og Isak Hansen står over med sykdom.

Odds:

Norsk Tipping: 3,10 - 4,50 - 1,80
Coolbet: 3,20 - 4,40 - 2,00

Kampen mellom Lillehammer og Vålerenga ble utsatt rett etter klokken 12 etter en positiv hurtigtest. Der ville Vålerenga uansett ha stilt uten Jørgen Karterud, Tobias Lindström, Stian Solberg, Sole Marius Ryen, Mika Partanen, David Booth, Jonas Oppøyen og Storm Mørch-Karlstad grunnet skader, korona og karantener.

Lillehammer har hele ni spillere ute med karantene eller i opptrening etter gjennomgått smitte. I kveld skulle etter planen Johan Ceder, Marcus Nordlund og Wade MacLeod debutert på lån fra Narvik, men trioen kan få sine første minutter i LIK-drakt mot Sparta lørdag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form