Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 15, 2022

Før dropp: Ny klassiker, Frisk-fravær og tanntrøbbel

Kvartfinale to spilles tirsdag kveld der Vålerenga reiser til Hamar og Lillehammer har muligheten til å skaffe seg et strålende utgangspunkt med seier mot Stjernen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Ringerike - Stavanger Oilers, Schjongshallen kl 19.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Sparta, Varner Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Stjernen, Eidsiva Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Vålerenga, CC Amfi kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Ringerike - Stavanger Oilers

Ringerike fikk det som ventet tøft i DNB Arena søndag. 6-0-tap og 41-16 i skuddstatistikk ble utfallet av den første kvartfinaleduellen. Hønefoss-laget melder om god status i troppen foran dette oppgjøret der de aller fleste spillerne er friske og skadefrie. Stavanger Oilers er på vei til Østlandet uten Magnus Hoff, Martin Lefebvre, Christian Wetteland og Noah Bergersen Aarthun. Med borteseier i kveld kan denne serien i teorien avgjøres i samme hall allerede på lørdag.

Odds:

Norsk Tipping: 8.65 - 6,50 - 1,23
Coolbet: 9,00 - 6,75 - 1,28

Frisk Asker - Sparta

Asker-laget fikk det tøft i Sparta Amfi søndag og røk til slutt 5-2. Sparta kommer med samme lag her; det betyr at kun svenske Mattias Nilsson mangler. Han er ferdigspilt for sesongen og kanskje som Sparta-spiller da han linkes tilbake til svensk hockey. Frisk Asker spiller her sin første kvartfinale i nye Varner Arena og trenger en seier foran returen til Østfold torsdag. Nicklas Dahlberg, Endre Medby og Fredrik Bjørndal er fortsatt ute sammen med Sondre B. Vaaler og Emil Wasenden. Mikkel Christiansen måtte gå av isen tidlig søndag og blir ikke klar til denne.

Odds:

Norsk Tipping: 2,30 - 4,20 - 2,40
Coolbet: 2,45 - 4,45 - 2,45

Lillehammer - Stjernen

Det ble en innholdsrik start på kvartfinaleduellen mellom disse to lagene da Lillehammer overrasket og vant 5-3 i Fredrikstad. Gjestene ledet også 4-0 før Stjernen kom med tre kjappe reduseringer og Alexander Reichenberg til slutt avgjorde i åpent mål. Med Andreas Martinsen tilbake håper Lillehammer å overraske i denne duellen, og med seier i OL-byen i kveld har laget fått et strålende utgangspunkt. Daniel Sakshaug, Martin Ellingsen og Spencer Humphries er syke mens Vegard Fredriksen er skadet. Nykommer Adam Thilander må testes før dropp i kveld. Stjernen tar bussen nordover uten Brendan Ellis, Andreas Heier, Jonathan Asbjørnsen og Philip Hansen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,30 - 2,50
Coolbet: 2,20 - 4,40 - 2,80

Storhamar - Vålerenga

Vålerenga var best i den første duellen mellom de to gamle rivalene og vant 5-2 på Jordal søndag. At det ikke var flere enn 3248 tilskuere på plass har vært en snakkis i sosiale medier i etterkant, og kanskje kommer det flere på Hamar i kveld? Skadesituasjonen i Vålerenga har blitt stadig bedre de siste ukene med både Jørgen Karterud, Villiam Strøm og Colin Spaberg Olsen tilbake på laget. Mika Partanen og Jonas Oppøyen er fortsatt ute. Storhamar har slitt med skader hele sesongen, og ønsker i sluttspillet å holde kortene tett til brystet. Samuel Solem manglet søndag, men er tilbake her mens Martin Rønnild fikk slått ut åtte tenner på Jordal. Jan Brejcak og Andreas Øksnes er i trening.

Odds:

Norsk Tipping: 2,40 - 4,30 - 2,30
Coolbet: 2,45 - 4,45 - 2,45

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form