Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 7, 2023

Før dropp: Nesten fulltallige til storkampen, skadefrie Lillehammer og Frisk-fravær

Ny helg med EHL-snacks både lørdag og søndag - i kveld blir det folkefest i CC Amfi under klassikeren mellom Storhamar og Vålerenga.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Serierunden:

Sparta - Frisk Asker, Sparta Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Vålerenga, CC Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Lørenskog, Eidsiva Arena kl 19.00 (TV 2 Play)

Søndag:

Comet - Stavanger Oilers, Halden ishall kl 17.00 (TV 2 Play)
Ringerike Panthers - Stjernen, Schjongshallen kl 17.00 (TV 2 Play) 

Rundetips fra «Blaker'n»:

- Sparta tar Frisk som ikke er helt på nivå enda. Jeg syns Sparta så ganske bra ut etter hvert mot Vålerenga sist. Lillehammer slår Lørenskog mens storkampen blir jevn og tøff. Der tør jeg ikke tippe no. Mye mål, tror jeg!

Sparta Sarpsborg - Frisk Asker

Her blir det folksomt! Sparta Sarpsborg inviterer til såkalt kronekamp og gratis inngang med håp om rundt 3500 tilskuere i det som er en skikkelig idrettshelg i byen med fullsatt Sarpsborg stadion søndag. Sjur Robert Nilsens gutter har åpnet med fire seirer og tre tap - to mot Storhamar og ett mot Vålerenga. Det er tidlig enda, men det har blitt en liten luke opp til de tre favorittene. Sparta har fått backen Miihkali Teppo tilbake på isen og kun Jonas Nyhus Myhre mangler nå. Seks poeng og 12 scoringer på to siste kampene har gjort godt for Frisk Asker etter en middels åpning. Roy Johansen har ikke kunnet regne med Alexander Bonsaksen, Tobias Skuterud, Magnus Geheb og Petter Birkheim Andersen den siste tiden og de fire blir heller ikke med bussen til Sarpsborg.

Odds:

Norsk Tipping: 1,75 - 4,20 - 3,50
Coolbet: 1,75 - 4,55 - 3,85
Comeon: 1,72 - 4,30 - 3,75
Unibet: 1,79 - 4,10 - 3,30

Storhamar - Vålerenga

Klassiker og toppkamp i CC Amfi der det fredag kveld var solgt godt over 5000 billetter. Det kommer flere busser med fans fra Oslo, og alt ligger til rette for en skikkelig hockeyfest tidlig i oktober. Disse kampene betyr mye i seg selv, men nå også med tanke på plasseringer i toppen. Storhamar leder tre poeng foran Vålerenga som har én kamp mindre spilt. Jacob Lundell Noer er igjen eneste Storhamar-fravær, og denne matchen betyr et gjensyn med gamle kjente for backene Villiam Strøm og Stefan Espeland. Duoen måtte forlate Oslo-klubben etter forrige sesong. VIF har fått en fin start på sesongen og slo Sparta Sarpsborg på Jordal torsdag. Kun Didrik Nøkleby Svendsen er ute. Jevnt og målfattig mellom to gode lag?

Odds:

Norsk Tipping: 1,95 - 4,10 - 3,00
Coolbet: 2,05 - 4,35 - 3,00
Comeon: 1,92 - 4,14 - 3,15
Unibet: 1,93 - 4,10 - 2,95

Lillehammer - Lørenskog

Det blir kveldskamp med dropp først klokka 19 i Eidsiva Arena da matchen ble skjøvet noen timer for å unngå kollisjon med håndballfesten i hallen et slagskudd unna. Disse to er naboer på tabellen etter syv matcher. Lillehammer tok seier nummer tre for høsten mot Comet sist helg, men ble for små mot Oilers her torsdag. Lillehammer har stort sett holdt spillerne friske og skadefrie de første ukene og stiller med full tropp her. Lørenskog har plaget både Storhamar og Oilers i comebacket på toppnivå, men torsdag ble det seks baklengs mot en sterk Stjernen-offensiv i Fredrikstad. David Aas-Larsen og Fredrik Pedersen er fortsatt savnet hos romerikingene, men ellers stiller LIK som sist.

Odds:

Norsk Tipping: 1,55 - 4,40 - 4,80
Coolbet: 1,55 - 4,75 - 5,15
Comeon: 1,56 - 4,72 - 4,44
Unibet: 1,45 - 5,00 - 4,60

Helgen avsluttes med to kamper søndag. Stavanger Oilers er selvsagt store favoritter når de gjester nyopprykkede Comet i Halden og Ringerike Panthers spiller kun sin andre hjemmekamp for sesongen når de tar imot Stjernen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form