Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 16, 2021

Før dropp: MS-skader, backtrøbbel og Storhamar-fravær

Nok en herlig hockeyrunde der Vålerenga igjen tar turen til Østfold og kvelden rundes av med storkampen Stavanger Oilers - Storhamar i DNB Arena!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Vålerenga, Sparta Amfi kl 16.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Frisk Asker, Manglerud Ishall kl 16.00 (TV 2 Play)
Ringerike - Stjernen, Schjongshallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Stavanger Oilers - Storhamar, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Lillehammer - Grüner, Eidsiva Arena kl 17.00 (TV 2 Play)

Sparta - Vålerenga

Toppkamp i Sarpsborg der fjerdeplasserte Sparta får besøk av Vålerenga. Begge står med 20 poeng og har fem poeng opp til serieleder Stjernen. Sparta slet seg til 3-2-seier mot Grüner sist og må heve seg for å få tre poeng her. Sander Thoresen, Mattias Nilsson og Martin Grönberg er fortsatt ute med skader hos sarpingene. VIF snudde 0-2 til 3-2 i Stjernehallen torsdag og sørget med det for å ha god kontakt med topplagene. Oslo-laget har kommet meget godt ut av bortekamp-perioden med fem seirer på seks kamper. Torsdag er laget tilbake i Jordal Amfi med hjemmekamp mot Ringerike. Jonas Oppøyen er skadet og Axel Sundberg soner karantene her.

Odds:

Norsk Tipping: 2,50 - 4,00 - 2,20
Coolbet: 2,85 - 4,20 - 2,22

Manglerud Star - Frisk Asker

Ti strake tap for Manglerud Star som ikke har tatt poeng siden serieåpningen mot Lillehammer. Sist ble det 7-1-tap på Lillehammer i veteranen Mats Tryggs første kamp for sesongen. Christer Simonsen, Shafaat Hashim, Anton Lindström, Tobias Degvold, Robin Olsen Syversen og Stetten Thoresen mangler alle i dag. Lars Haugen er usikker. Det betyr at Jesper Öhrvall er tilbake, men MS er kraftig svekket foran møtet med et Frisk-lag som imponerte voldsomt med 6-5-seier i DNB Arena torsdag. Frisk stiller uten Hampus Gustafsson, Endre Medby, Joakim Opsahl og Mikael Dokken samt syke Henrik Fayen-Vestavik. Fredrik Bjørdal brakk armen i Stavanger og blir borte i 6-8 uker. Esbjørn Fogstad Vold må testes før dropp. To juniorspillere blir med i troppen til Oslo.

Odds:

Norsk Tipping: 5,80 - 5,90 - 1,35
Coolbet: 6,00 - 5,40 - 1,45

Ringerike - Stjernen

Hønefoss-gjengen opplevde en av sine største kvelder noensinne torsdag med 4-3-seier borte mot Storhamar etter spilleforlengelse. Med seks poeng ned til 9. plassen har Ringerike fått en fin start på comebacket på øverste nivå. Nikolai Dalen, Mathias Holst Jenssen og Robin Bjørnstad er fortsatt ute. Stjernen så ut til å få en luke på ni poeng ned til Vålerenga da laget ledet 2-0 og hadde god kontroll torsdag, men gjestene snudde og fikk med seg to poeng. Fredrikstad-gjengen leder likevel to poeng foran Lillehammer. Ole Einar Engeland Andersen og Magnus Eikrem Haugen forlot begge isen med skader sist og blir ikke med til Hønefoss. Jesper Rabben Arntsen tas med fra U20-troppen.

Odds:

Norsk Tipping: 5,40 - 5,20 - 1,40
Coolbet: 7,50 - 6,00 - 1,35

Stavanger Oilers - Storhamar

Kveldens rundes av med TV-kamp fra DNB Arena! Stavanger Oilers var store favoritter hjemme mot et redusert Frisk Asker torsdag, men endte opp med seks baklengs og null poeng. Ludvig Hoff, Christian Wetteland og Tommy Kristiansen er fortsatt ute. Mye enten eller for Storhamar så langt som sto med seks seirer og fire tap uten forlengning før det ble overtidstap mot Ringerike torsdag. Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose er fortsatt ute med sine langtidsskader, og i dag mangler også Jimmy Andersson, Jonas Djupvik Løvlie og Isak Hansen. Eskild Bakke Olsen er tilbake fra skade og Samuel Solem tilbake fra karantene.

Odds:

Norsk Tipping: 1,65 - 4,70 - 3,75
Coolbet: 1,75 - 5,25 - 3,60

Lillehammer - Grüner

Rundens største favoritter finner vi på Lillehammer der Aleksander Smirnovs mannskap har vist solid form hele sesongen. Torsdag ble det en grei 7-1-seier hjemme over Manglerud Star. Dersom Stjernen snubler på Hønefoss lørdag kan LIK ta over serieledelsen med seier her. Viktige Andreas Martinsen soner fortsatt karantene mens Trym Gran er skadet. Christian Fosse nærmer seg comeback på isen. Grüner henger godt med i mange av kampene, men sliter med å plukke poeng. Torsdag hentet laget opp 2-0 til 2-2 i Sarpsborg, men endte opp med tap. Sean-Michel Sunnqvist, Mikkel Wik, Mathias Landrø og Marius Carho Hansen blir ikke med bussen nordover.

Odds:

Norsk Tipping: 1,10 - 9,65 - 14,50
Coolbet: 1,12 - 11,00 - 18,00

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form