Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 1, 2022

Før dropp: MS-duo ute, VIF-spiller må testes og toppkamp

En nydelig hockeylørdag innledes med klassikeren mellom Vålerenga og Storhamar på Jordal før dagen rundes av kveldskamper i Stavanger og Asker.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Vålerenga - Storhamar, Jordal kl 14.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)
Stavanger Oilers - Manglerud Star, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Sparta, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Play)

Vålerenga - Storhamar

Stormatch på Jordal med dropp allerede klokken 14. Det finnes nok av grunner til å få med seg denne klassikeren som i dag også byr på Rasmus Ahlholms første møte med Storhamar etter at han fikk sparken i klubben. Duellen mellom svensken og Jacob Lundell Noer har vært mye omtalt de siste dagene og blir noe å følge med på gjennom ettermiddagen. Daniel Sørvik og Jørgen Karterud er fortsatt ute for Vålerenga mens Sander Thoresen er tvilsom og må testes før dropp. Svein Petter Falk-Larsen er tilbake. Begge disse lagene tapte torsdag kveld, og Storhamar røk da overraskende 4-2 mot MS. Hamar-gjengen stiller med samme mannskap i dag noe som betyr at Martin Rønnild, Patrick Elvsveen og Mathias Papuga ikke er med i troppen.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,20 - 2,50
Coolbet: 2,35 - 4,35 - 2,60

Stavanger Oilers - Manglerud Star

At Manglerud Star skulle ligge over Stavanger Oilers på tabellen etter syv serierunder, selv om Oilers har én kamp til gode, hadde gitt god odds før seriestart, men det er faktum før duellen i vest. Oilers slo Ringerike tirsdag, men har fått en treg start på sesongen og trenger tre nye poeng her. Bryce Gervais var tilbake sist og fikk sin debut tirsdag, Andreas Klavestad er tilbake etter sist skadeavbrekk og det samme er målvakten Henrik Holm. Kristian Østby derimot er fortsatt ute. MS er med sine 12 poeng opp på øvre halvdel og har allerede rukket å vise at de er langt mer konkurransedyktige enn foregående sesonger. Kan de få med seg noe også i kveld, vil seriestarten være over all forventning. Emil Bejmo og Steffen Thoresen spiller ikke i DNB Arena.

Odds:

Norsk Tipping: 1,25 - 6,50 - 7,50
Coolbet: 1,25 - 7,00 - 10,25

Frisk Asker - Sparta

Nummer én mot nummer tre møtes til kveldskamp i Varner Arena. Frisk Asker har vært solide så langt og vunnet seks av sju kamper etter 60 minutter. Sist ble det tre poeng på Hønefoss selv om hjemmelaget gjorde det spennende i sluttminuttene. Det er ingen endringer i Frisk Asker-troppen - noe som betyr at  Mikkel Christiansen, Joakim Opsahl og Patrick Bovim erpå skadelisten. Sparta har fem poeng opp til serielederen etter å ha knust Vålerenga i Sarpsborg torsdag kveld. Med Sondre Ahlsen tilbake, er det kun Jonas Holøs som har manglet for Sjur Robert Nilsen den siste tiden. Treneren selv gjennomførte et hjerteinngrep denne uken og var ikke i boksen torsdag. Til VG har Nilsen uttalt at han regner med å være tilbake på jobb mandag.

Odds:

Norsk Tipping: 1,85 - 4,30 - 3,20
Coolbet: 1,95 - 4,35 - 3,35

PS! Lillehammer og Grüner, to lag som begge trenger en opptur, møtes i Eidsiva Arena søndag klokken 17.00 mens Stjernen - Ringerike spilles i Fredrikstad mandag.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form