Lukk søk

Elitehockeyligaen

December 21, 2023

Før dropp: Lørenskog-bursdag, backlån og målvaktsduo ute

Det spilles tre kamper i EHL torsdag kveld før ligaen avsluttes før jul med Østfold-derby i Fredrikstad fredag kveld.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Serierunden:

Lørenskog - Stavanger Oilers, Lørenskog ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Lillehammer - Ringerike Panthers, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
Frisk Asker - Storhamar, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Play)

Rundetips fra «Blaker'n»:

- Lillehammer ser ikke like solide ut som i starten, de bør ta Ringerike hjemme, men det blir jevnt. Ordføreren kommer med gave til Lørenskog, men Oilers blir nok for sterke. Frisk er på sporet nå og er med i alle matcher. Der blir det jevnt, kamp ende med sudden death igjen. God jul fra Blaker'n!

Lørenskog - Stavanger Oilers

Lørenskog Ishockeyklubb fyller 60 år i kveld og feirer med rabatterte billetter når Stavanger Oilers kommer på besøk. Rundt klokken 12.30 hadde 800 personer sikret seg plass i hallen i kveld. Niklas Andresen ønsker seg poeng i gave, men gjestene er selvsagt store favoritter her. David Aas-Larsen og Kristoffer Pihlqvists friskmeldinger styrker LIK, David Göransson, Espen K. Hermanrud, Daniel Gloppen og Mathias Dehli mangler også her. I tillegg er Vetle Indrelid ute med brudd i hånden. Lars Erik Francke-Enersen fra Grüner lånes inn til denne samt romjulskampene. Hjemmelaget er involvert i målrike kamper og imponerte da Lillehammer ble slått her tirsdag mens Oilers tok seg greit av Comet samme dag. Tommy Kristiansen, Christoffer Karsen, Martin Gran og André Bjelland Strandborg manglet der mens Sander Husebø har lagt opp.

Odds:

Norsk Tipping: 20,00 - 12,00 - 1,05
Coolbet: 34,00 - 17,00 - 1,04
Comeon: 27,40 - 11,80 - 1,04
Unibet: -

Lillehammer - Ringerike Panthers

En viktig kamp mellom nummer sju og ni på tabellen. Nederlaget på Lørenskog tirsdag var Lillehammers åttende på de ni siste kampene, men avstanden ned til Ringerike på niendeplass er fortsatt på hele 13 poeng og kan øke her. Det vil gi Lillehammer-gjengen et solid pusterom ned til bunnlagene inn i julen. Samtidig er veien opp til lagene midt på tabellen overkommelig. Christian Fosse ble ikke klar sist og mangler her sammen med Christoffer Larssen Berger og Derian Plouffe. Ringerike ledet 3-1 mot Stjernen for to dager siden og var foran også før siste periode, men klappet sammen og tapte 5-3. På plussiden var Leonards Rimjans tilbake, men Colton Leiter og Jakob Rian er ute. Målrikt, underholdende og jevnt?

Odds:

Norsk Tipping: 1,67 - 4,60 - 3,70
Coolbet: 1,75 - 5,00 - 3,60
Comeon: 1,70 - 4,58 - 3,68
Unibet: 1,67 - 4,60 - 3,65

Frisk Asker - Storhamar

Serieleder Storhamar reiser til Varner Arena for den siste matchen før jul. Ni seirer på rad betyr at laget har fire poeng ned til Vålerenga på toppen av tabellen mens Frisk Asker nå ligger som nummer seks. Et forbedret hjemmelag stiller med samme tropp som sist; det betyr at Tobias Skuterud, Petter Birkheim Andersen, Felix Girard og Emil Frøshaug nå er ute. Storhamar mangler to målvakter i kveld når Trym Gran er skadet og Markus R. Stensrud er på U20-samling. Det betyr at den innleide svensken Alexander Hellnemo (19) vokter buret her. Også Martin Johnsen og Mathias Papuga er på U20-samlingen i Sverige mens et par forwards må testet før dropp. Ifølge Hamar Arbeiderblad er Jacob Lundell Noer er av dem.

Odds:

Norsk Tipping: 3,10 - 4,50 - 1,85
Coolbet: 3,55 - 5,05 - 1,75
Comeon: 3,30 - 4,54 - 1,79
Unibet: 3,20 - 4,60 - 1,79

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form