Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 15, 2022

Før dropp: Ingen Ahlholm-debut, skadefri tropp og mjøsderby

Sesongens første fulle runde spilles i kveld der Oilers får sin seriedebut og Stjernen og Vålerenga jakter høstens første seier.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Sparta - Stavanger Oilers, Sparta Amfi kl 18.00 (TV 2 Play)
Vålerenga - Stjernen, Jordal Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Ringerike - Grüner, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Frisk Asker, Manglerud ishall kl 18.30 (TV 2 Play)
Storhamar - Lillehammer, CC Amfi kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Sparta - Stavanger Oilers

Sparta åpnet med tap på Lillehammer mens Oilers har ladet opp til det som blir laget seriepremiere med CHL-spill. Sarpingene har siden hentet inn den finske backen Miihkali Teppo. Han spiller ikke i dag og det gjør heller ikke Sondre Ahlsen samt Jonas Holøs som tidligere i uken fortalte nitten.no at han frykter karrieren kan være over. Marcus Fagerudd derimot er klar. I Oilers-leiren er hele gjengen klare for den første av mange turer til Østlandet denne sesongen minus Kristian Østby og Ludvig Hoff.

Odds:

Norsk Tipping: 3,40 - 4,40 - 1,80
Coolbet: 3,60 - 4,50 - 1,85

Vålerenga - Stjernen

Det ble en tung start på årets sesong for Vålerenga-leiren som etter hvert ikke hang godt nok med i Varner Arena, men det er en offensiv gjeng som tar imot Stjernen i kveld. Daniel Sørvik er ute med skade og heller ikke comeback-kid Rasmus Ahlholm blir klar. Svensken er i trening, men trenger noen økter med laget før han tar på seg drakten. Enkle baklengsmål ødela Stjernens premiere mot Storhamar. Brendan Ellis og Austin Cangelosi rakk den matchen mens Mikael Mikalsen og Emil Buskoven fortsatt var ute med skade. Det samme er status i dag.

Odds:

Norsk Tipping: 1,85 - 4,50 - 3,15
Coolbet: 1,85 - 4,60 - 3,55

Ringerike - Grüner

Dette kan bli en duell mellom to lag som ønsker seg til sluttspill, men som tippes godt ned på tabellen. I Ringerike-leiren er status god foran sesongens første hjemmekamp. Dustin Parks og Mathias Landa er de enste fraværene, og duoen er ventet å være ute en periode. Grüner røk på en smell hjemme mot naboen MS i første serierunde og reiser til Hønefoss uten Eirik Lavik mens Trym Auren og Joachim Sommer Nielsen driver rehab. Resten av troppen er skadefrie, friske og klare for busstur ut av Oslo.

Odds:

Norsk Tipping: 1,45 - 5,20 - 5,00
Coolbet: 1,50 - 5,25 - 5,50

Manglerud Star - Frisk Asker

Hjemmelaget brakåpnet med storseier mot Grüner og leder tabellen etter én serierunde for dem som ser på slikt allerede. Som sist har Manglerud Star kun én usikker her. Resten av troppen er klare. 3800 tilskuere så Frisk Asker hjemmeåpne med en etter hvert komfortabel seier mot Vålerenga. David Morley har vært syk de siste dagene og har status som usikker, men kan bli klar. Patrick Bovim og Joakim Opsahl mangler med skade.

Odds:

Norsk Tipping: 5,30 - 5,50 - 1,40
Coolbet: 5,35 - 5,35 - 1,50

Storhamar - Lillehammer

Kveldens siste match er TV-godbiten fra CC Amfi mellom to lag som åpnet med tre fine poeng. Storhamar viste styrke borte mot Stjernen mens Lillehammer nok overrasket mange med å slå Sparta. Storhamar stiller med 13 forwards og sju backer i kveld med Patrick Elvsveen og Mathias Papuga ute. Lillehammer-troppen er - som sist - skade- og sykdomsfri. Hele troppen blir dermed Aleksander Smirnov tilbake til sin gamle hjemmebane for sesongens første mjøsderby.

Odds:

Norsk Tipping: 1,55 - 4,80 - 4,30
Coolbet: 1,55 - 5,00 - 5,10

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form