Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 1, 2023

Før dropp: Hagen legger opp, tilbake mot gamleklubben og Storhamar-sykdom

Det spilles EHL-hockey hver dag for tiden, og søndag er det klart for tre matcher inkludert storkamp i Sarpsborg.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Serierunden:

Comet - Lillehammer, Halden ishall kl 17.00 (TV 2 Play)
Sparta Sarpsborg - Storhamar, Sparta Amfi kl 17.00 (TV 2 Play)
Lørenskog - Frisk Asker, Lørenskog ishall kl 17.00 (TV 2 Play)

Rundetips fra «Blaker'n»:

- Lørenskog har ofret seg og vært gode mens Frisk Asker har skuffet selv om resultatet mot Oilers var ok. Jeg tror de får en opptur her og vinner denne ganske greit. Comet får tilbake noen backer, men er i dårlig form. Lillehammer tar den. Jeg tror det blir jevnt mellom Sparta og Storhamar. U!

Comet - Lillehammer

Stygge smeller for Comet den siste tiden med henholdsvis 0-8 og 1-9 mot naboene Stjernen og Sparta Sarpsborg. Den siste matchen ble også spilt så sent som fredag - for under 48 timer siden. Haldenserne jakter fortsatt sin første trepoenger i comebacket på øverste nivå etter 14 års fravær, men da må haldenserne få orden på det defensive. Både Niclas Jessesen og Daniel Trnavsky har vært ute innledningsvis, men viktige Hugo Enock var tilbake fredag. Leif Carlsson opplyser at laget blir klart først i ettermiddag. Lillehammer står med seks poeng etter fem kamper og har vært involvert i målrike oppgjør så langt. Torsdag ble det 6-4-nederlag i Fredrikstad i en match der duoen Emil Nyhus og Martin Ellingsen måtte stå over. Finnen Alex Lindroos er hentet fra fransk hockey denne uken. Stein André Hagen har valgt å legge opp, men ellers har LIK full tropp.

Odds:

Norsk Tipping: 4,80 - 4,60 - 1,52
Coolbet: 4,55 - 4,85 - 1,60
Comeon: 4,17 - 4,64 - 1,60
Unibet: 4,20 - 4,90 - 1,55

Sparta Sarpsborg - Storhamar

Toppkamp i Sarpsborg der et godtgående Sparta Sarpsborg får besøk av Storhamar som har åpnet sesongen solid. Sparta har vunnet fire av fem kamper denne sesongen - alle på egen is. Bortetapet kom mot nettopp Storhamar for kun fem dager siden! Sjur Robert Nilsens gutter var også i aksjon så sent som fredag kveld da naboen Comet ble slått hele 9-1. Sparta Sarpsborg opplyser at de stiller med samme lag her. Petter Thoresen vet hvordan Sparta skal slås, og også de gule og blå har fire seirer på fem kamper så langt - alle på hjemmebane. Torsdag ble det 5-3-seier over Ringerike foran kun 1264 tilskuere. Storhamar stiller i utgangspunktet samme tropp som sist, men har noe sykdom i morgentimene som gjør status usikker for at par av spillerne. Samuel Solem er ute med karantene.

Odds:

Norsk Tipping: 2,55 - 4,10 - 2,25
Coolbet: 2,60 - 4,35 - 2,30
Comeon: 2,57 - 4,09 - 2,24
Unibet: 2,55 - 4,20 - 2,20

Lørenskog - Frisk Asker

Romerikingene har vært et friskt pust så langt etter comebacket på øverste nivå, og særlig 2-1-seieren hjemme mot Storhamar satte Lørenskogs retur til eliten på kartet. Seks poeng på fire kamper, to av dem borte mot Sparta og Vålerenga, hadde nok den hardtarbeidende LIK-leiren sagt ja takk til før seriestart. Troppen er den samme som sist med unntak av Kristoffer Thomassen som er tilbake og rekker møtet med gamleklubben. Han går inn for Dennis Rystad. Tre poeng på fire kamper er nok ikke Roy Johansen og Frisk Asker-ledelsen fornøyde med selv om hjemmelaget yppet seg og holdt Oilers til 2-2 til midtveis i tredje periode torsdag kveld. Asker-gjengen trenger tre poeng her, men har måttet klare seg uten Alexander Bonsaksen, Tobias Skuterud og Magnus Geheb den siste tiden.

Odds:

Norsk Tipping: 5,90 - 5,00 - 1,40
Coolbet: 7,00 - 6,00 - 1,35
Comeon: 5,71 - 5,15 - 1,41
Unibet: 5,10 - 5,80 - 1,38

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form