Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 1, 2022

Før dropp: Gratiskamp, Frisk-debuter og mulig Oilers-gull

Rundens storkamp spilles på Jordal der Vålerenga håper på publikumsrekord og Stavanger Oilers kan sikre seriemesterskapet med seier.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stjernen - Lillehammer, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Vålerenga - Stavanger Oilers, Jordal kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)
Ringerike - Grüner, Schjongshallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Storhamar, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Play)

Stjernen - Lillehammer

Gratiskamp i Fredrikstad! Stjernen kan i teorien fortsatt ende opp med seriemesterskapet, men teorien begynner å bli meget tynn. Oilers trenger kun to poeng på de siste fem kampene for å løfte nok en pokal i vest blant annet etter å ha vunnet 5-3 i Stjernehallen lørdag. Tre tap på de fire siste kampene er uvant kost for Stjernen denne sesongen, og særlig 12 baklengsmål på de to siste kampene bekymrer kanskje ledelsen - sju av dem mot nettopp Lillehammer for bare en uke siden. Brendan Ellis og Philip Hansen er ute her. Gjestene fra OL-byen har vært involvert i målrike oppgjør den siste tiden. Her stiller de uten Daniel Sakshaug og Martin Ellingsen som begge er syke samt skadde Andreas Martinsen og Teemu Vuorisalo.

Odds:

Norsk Tipping: 1,70 - 4,40 - 3,65
Coolbet: 1,80 - 4,65 - 3,70

Vålerenga - Stavanger Oilers

Skal Oilers kunne juble for seriegull på Jordal? Det er en situasjon Vålerenga vil kjempe hardt for å unngå. Siddisene trenger kun to poeng på de siste rundene for å sikre seg nok en tittel, og har fire matchpucker også etter kveldens runde. Og en av dem er faktisk også mot Vålerenga da lagene møtes på ny i vest lørdag kveld. VIF har seks seirer på de sju siste kampene og ser ut til å ha kunnet formen før sluttspillet. Daniel Sørvik er tilbake i troppen mens Jørgen Karterud, Colin Spaberg Olsen, Villiam Strøm, Jonas Oppøyen og Mika Partanen fortsatt er ute. I Oilers-leiren er både Markus Søberg og Sander Hurrød aktuelle igjen mens Martin Lefebvre er ute. Nykommer Tristan Thompson er ikke spilleklar.

Odds:

Norsk Tipping: 2,55 - 4,10 - 2,20
Coolbet: 2,70 - 4,30 - 2,29

Ringerike - Grüner

Dette er en duell mellom nummer åtte og nummer ni på tabellen, men hele 16 poeng skiller naboene. Ringerike har fått en poengmessig nedtur etter en meget frisk første del av sesongen og har nå seks strake tap, men ingen av dem riktignok med stygge sifre. I dag får trener Martin Boork tilbake Henrik Eriksson mens Leonard Rimjans da står over. Linus Rosdahl, Karl Markström, Mathias Holst Jenssen og Nikolai Dalen er ute. Seks strake nederlag er hverdagen også for Grüner som søndag ikke klarte å ta poeng mot naboen Manglerud Star. Her stiller de lilla opp rekkene uten Christoffer Gozzi, Magnus Menkerud og Mattias Brenne Halvorsen.

Odds:

Norsk Tipping: 1,55 - 4,70 - 4,20
Coolbet: 1,65 - 4,85 - 4,20

Frisk Asker - Storhamar

Dette er det andre møtet mellom disse to lagene på fire dager. På Hamar lørdag endte duellen med 4-1-seier til Frisk Asker til tross for at hjemmelaget vant skuddstatistikken 27-21. Unge Eskil Wold avgjorde definitivt med sin scoring midtveis i tredje periode. Håpet om topp fire-plassene begynner å bli tynt for både Storhamar og Frisk Asker da Vålerenga har vunnet formen og det begynner å bli få kamper å hente inn forspranget på. Nå ser disse to lagene ut til å gjøre opp med Lillehammer om plassene mellom fem og sju. Jonas Djupvik Løvlie, Patrick Elvsveen, Eskild Bakke Olsen, Jan Brejcak, Jimmy Andersson, Erik De La Rose og Jacob Lundell Noer er alle ute i kveld. I tillegg til langtidsskadde Fredrik Bjørndal, Nicklas Dahlberg og Endre Medby, stiller Frisk uten Anders Bastiansen, Magnus Geheb, Niklas Nevalainen, Patrick Bovim og Jimi Kuronen. Fraværene betyr at Marcus Valkvæ Erevik og Julian Elmenhorst får sine debuter for A-laget.

Odds:

Norsk Tipping: 2,50 - 4,50 - 2,10
Coolbet: 2,45 - 4,50 - 2,45

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form