Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 23, 2022

Før dropp: Fyller tre busser, Frisk-profil tilbake og VIF-usikkerhet

Det er onsdag og vi har kommet til kvartfinalerunde nummer seks der Vålerenga, Stjernen og Frisk Asker alle står i fare for å få sommerferie i løpet av kvelden.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Lillehammer - Stjernen, Eidsiva Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Sparta, Varner Arena kl 19.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Vålerenga, CC Amfi kl 19.00 (TV 2 Zebra og TV 2 Play)

Lillehammer - Stjernen

Lillehammer kunne blitt lag nummer to klare for semifinale mandag da de ledet 2-0 etter første periode i Fredrikstad, men Stjernen snudde, vant 3-2 og skaffet seg selv en kamp seks i OL-byen. Nå mobiliserer Stjernen-leiren og setter opp gratisbusser og byr på gratis inngang for supporterne som reiser nordover i kveld. Målet var å fylle to busser, men onsdag ble det satt opp en tredje grunnet stor interesse. Lillehammer har ikke ønsket å opplyse om skade- og fraværsstatus gjennom sluttspillet og ifølge Stjernen er heller ikke deres laguttak klart onsdag formiddag. Dette kan bli en thriller!

Odds:

Norsk Tipping: 2,30 - 4,20 - 2,40
Coolbet: 2,55 - 4,30 - 2,41

Frisk Asker - Sparta

To Sparta-seirer, to Frisk Asker-seirer og 5-1 til sarpingene sist er utfallet av denne kvartfinaleduellen så langt. Sparta var klart best mandag og kan sikre seg en plass i semifinalen her i kveld. Laget har vært skånet for sykdom og skader den siste tiden og har en periode manglet kun Mattias Nilsson som har bidratt i boksen. I Frisk-leiren har målvakt Nicklas Dahlberg, Endre Medby og Fredrik Bjørndal vært ute en periode. Heller ikke Jimi Kuronen spiller denne matchen mens Mikkel Christiansen er tilbake og styrket de oransje. Vinn eller forsvinn for Frisk Asker! 

Odds:

Norsk Tipping: 2,40 - 4,20 - 2,30
Coolbet: 2,60 - 4,35 - 2,35

Storhamar - Vålerenga

For en dramatikk det har vært i disse matchene den siste tiden! Martin Røymark sørget for en meget viktig Vålerenga-seier med sin overtidsscoring på Hamar lørdag, og det gikk mot nok en VIF-triumf foran rekordmange tilskuere på Jordal mandag før Storhamar slo voldsomt tilbake og vant siste periode 3-0. Det betyr at Vålerenga, laget mange hadde som seriefavoritt før sesongen, kan ryke ut allerede i kveldens kvartfinale. Tobias Lindström var tilbake for Oslo-laget sist, men Tommi Taimi spilte ikke. Han har status som usikker i kveld sammen med Jørgen Karterud og Stefan Espeland som begge fikk seg en trøkk mandag, ifølge VIF-leiren. Storhamar ønsker ikke å opplyse om skadestatus gjennom sluttspillet, men ifølge Hamar Arbeiderblad trente Martin Rønnild, Jacob Lundell Noer og Sondre Bjerke på is onsdag formiddag.

Odds:

Norsk Tipping: 2,25 - 4,20 - 2,45
Coolbet: 2,30 - 4,25 -2,70

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form