Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 26, 2023

Før dropp: Fulltallige MS, tynn Ringerike-tropp og VIF-back tilbake

Ukens andre fulle runde i Fjordkraft-ligaen kommer allerede torsdag med viktige toppkamper både i Fredrikstad og Asker!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stavanger Oilers - Ringerike, DNB Arena kl 18.00 (TV 2 Play)
Lillehammer - Sparta, Eidsiva Arena kl 18.30 (TV 2 Play)
Stjernen - Storhamar, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Grüner- Manglerud Star, Grünerhallen kl 19.00 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Vålerenga, Varner Arena kl 19.00 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Stavanger Oilers - Ringerike

Formsterke Oilers ruller på og har tatt 15 av 15 mulige poeng siden hjemmetapet mot Vålerenga med 36-3 i målforskjell! Det er gulltakter fra mesterne i vest. 7-1, 8-0 og 8-0 er fasiten fra de tre siste møtene med tre av bunnlagene. Det er dårlig nytt for et Ringerike-lag rammet av sykdom og skader. Hele åtte mann mister turen vestover; Kenneth Pappalardo Gulbrandsen, Håkon Opheim Engh, David Åslin og Even Tangen Fosse er alle syke mens Thor Jørgen Torp Friestad, Linus Rosdahl, Michael Söderberg og Jørgen Rønning er ute med skader. Hos Oilers er trioen Kristian Østby, Anders Tangen Henriksen og Patrick Ulriksen ute med skader og landslagsuttatte Ludvig Hoff er syk.

Odds:

Norsk Tipping: 1,02 - 16,00 - 24,00
Coolbet: 1,04 - 17,00 - 52,00

Lillehammer - Sparta

Etter ni strake tap ble det endelig jubel i Lillehammer-garderoben tirsdag. Det unge mannskapet kjempet til seg to poeng etter straffer mot Ringerike og har i praksis sikret seg sjuendeplassen på tabellen. Troppen er fortsatt tynn, men Aleksander Smirnov har flyttet opp fem NTG-juniorer og fått tilbake viktige Alexander Reichenberg. Det jobbes videre med å skaffe en ny målvakt etter at Oskar Östlund glapp. Liam Sætre, Karl Markström og Joakim Lilliehöök er ute mens Kristoffer Rogstadmoen hentes inn fra Gjøvik. Sparta stiller med samme tropp for fjerde kamp på rad; Jonas Holøs og Niklas Roest er ute. Gjestene har to strake seirer uten baklengs og fortsatt seks poeng opp til Oilers med to kamper mindre spilt.

Odds:

Norsk Tipping: 9,35 - 6,90 - 1,20
Coolbet: 8,60 - 6,50 - 1,30

Stjernen - Storhamar

For taperen av denne kampen begynner det å bli en liten luke opp til Oilers når seriespillet går mot slutten. Stjernen tapte lokaloppgjøret mot Sparta og ligger som nummer fem med ti poeng opp til toppen mens Storhamar er i form med fem seirer på de seks siste. Med seier her kan Storhamar se frem mot en skikkelig toppkamp mot Oilers på Hamar om en uke. Stjernen har hatt få fravær den siste tiden etter å ha kommet seg gjennom en trøblete periode, og kun Brendan Ellis mangler her. Et par Storhamar-spillere må testes før avreise til Fredrikstad, men Adrian Saxrud Danielsen og Eskild Bakke Olsen blir ikke med. Andreas Dahl rakk ikke matchen i Varner Arena tirsdag og er usikker her.

Odds:

Norsk Tipping: 3,15 - 4,50 - 1,85
Coolbet: 3,35 - 4,65 - 1,90

Grüner - Manglerud Star

Oslo-duell på Grünerløkka der hjemmelaget for en sjeldens gangs skyld må leve med et favorittstempel hos bookmakerne. Grüner fikk en solid opptur med 5-0-seier over Lillehammer i helgen, men var som ventet sjanseløse i DNB Arena tre dager senere. Jørgen Kvål, Joachim Sommer Nielsen, Sander Frøberg og Christopher van Doorn er fortsatt ute, men Julius Kvandal ventes klar. 14 poeng skiller lagene foran kveldens duell, og skal Grüner ha noe som helst sjanse for å ta igjen MS, og nå et sluttspill, må denne vinnes. Gjestene har hele 25 baklengs på sine tre siste kamper, men motstanden har vært av et helt annet kaliber enn her. Med målvakt Albert Adamsen og Emil Frøshaug tilbake, stiller MS fulltallige.

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,40 - 2,50
Coolbet: 2,25 - 4,60 - 2,65

Frisk Asker - Vålerenga

En annen kamp med dropp klokken 19 er lokaloppgjøret i Asker. Kampene mellom Frisk og Vålerenga har vært både brennhete og underholdende denne sesongen med utsolgte arenaer både i serieåpningen og romjulen. Fullsatt blir det ikke her da Frisk med fire tap på de sju siste kampene begynner å få langt opp til topplasseringene. Det må også en god sluttspurt til Asker for å sikre et bedre utgangspunkt for kvartfinalene. Felix Girard og Håkon Løken Pedersen har fått selskap av Magnus Geheb på skadelisten mens David Morley er usikker. For Vålerenga er Villiam Strøm tilbake, men Jørgen Karterud, Rasmus Ahlholm, Stian Solberg og Daniel Sørvik mangler fortsatt. VIF feide over MS tirsdag og trenger poengene for å henge med Oilers.

Odds:

Norsk Tipping: 3,60 - 4,70 - 1,70
Coolbet: 4,05 - 4,90 - 1,70

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form