Lukk søk

Fjordkraftligaen

October 2, 2021

Før dropp: Friskmeldt målvakt, Storhamar-fravær og Oilers-profil står over

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Lillehammer - Frisk Asker, Eidsiva Arena kl 16.00 (TV 2 Play)
Stavanger Oilers - Ringerike, DNB Arena kl 16.00 (TV 2 Play)
Manglerud Star - Sparta, Manglerud Ishall kl 16.00 (TV 2 Play)
Grüner - Stjernen, Grünerhallen kl 16.00 (TV 2 Play)
Storhamar - Vålerenga, CC Amfi kl 18.00 (TV 2 Sport 1 og TV 2 Play)

Lillehammer - Frisk Asker

En av lørdagens toppkamper spilles på Lillehammer der tabelltreeren får besøk av nummer fire. Gjestene står nå med fire strake seirer og hadde få problemer med å slå Grüner sist til tross for en treg start. Henrik Fayen-Vestavik og Nicklas Dahlberg har byttet på målvaktsoppgaven så langt, og i dag er det svensken som vokter buret. Joakim Opsahl har kyssesyken mens Endre Medby og Hampus Gustafsson fortsatt er ute med skader. Frisk kommer med tre centere og fire vingpar i dag. Trym Gran mangler som sist for Lillehammer som har Vegard K. Fredriksen på vei tilbake. Emil Nyhus sliter med en sliten skade og hviles i dag for laget som slo Ringerike greit 3-0 for to dager siden.

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,10 - 2,50
Coolbet: 2,15 - 4,45 - 2,85

Stavanger Oilers - Ringerike

Nede på sjuendeplass etter sju serierunder finner vi Stavanger Oilers, men det skiller kun fem poeng til toppen i den jevne serien. Sist ble det en sterk og viktig 2-1-seier borte mot Sparta der Christoffer Karlsen fikk sitt første Oilers-mål etter overgangen fra nettopp Sparta. Steve Whitney og Christian Wetteland er fortsatt skadet og Andreas Klavestad soner fortsatt karantene. I tillegg står Tommy Kristiansen over denne. Ringerike har spilt jevnt med alle frem til det ble 3-0-tap mot Lillehammer torsdag. Nikolai Dalen og Mathias Holst Jenssen mangler fortsatt sammen med Robin Bjørnstad. Karl Markström ble sendt i dusjen med matchstraff torsdag og får ikke være med troppen til Stavanger.

Odds:

Norsk Tipping: -
Coolbet: 1,13 - 11,00 - 15,50

Manglerud Star - Sparta

MS står fortsatt med de to poengene de fikk i serieåpningen mot Lillehammer. Siden har det blitt seks strake tap. Torsdag hang de gule og grønne greit med i én periode mot Vålerenga før laget klappet sammen. Ole Morten Furseth ble der foretrukket mellom stengene på bekostning av Lars Haugen. Mats Trygg, Jesper Öhrvall og Christer Simonsen mangler fortsatt. I tillegg er Anton Lindström syk. Sparta mistet serieledelsen torsdag med 2-1-tap i toppkampen mot Stavanger Oilers foran over 2500 tilskuere i Sarpsborg. Henrik Knold og Martin Grönberg får i dag selskap av Mattias Nilsson på skadelisten. Det betyr at Eirik Børresen er tilbake og med til Oslo.

Odds:

Norsk Tipping: 6,00 - 5,40 - 1,35
Coolbet: 6,75 - 5,80 - 1,39

Grüner - Stjernen

Det er serieleder Stjernen som i dag tar turen til Oslo og Grunerløkka. Fredrikstad-gjengen fortsetter å imponere, og torsdag ble det en sterk 5-2-seier hjemme over Storhamar. Trener Anders Olsson har stort sett disponert den samme troppen hele sesongen med få skader, men Jonathan Asbjørnsen er fortsatt ute og i dag mangler også Mikael Mikalsen. Grüner har med sine fire poeng kun ett poeng opp til åttendeplassen, men laget ble for små i bortekampen mot Frisk Asker torsdag. Det har vært flere endringer i troppen de siste ukene som i dag mangler Trym Auren, Mathias Landrø, Sean-Michel Sunnqvist, Mikkel Wik og Jonathan Lafjell Ed. Inn på lån har Joakim Aarseth Opsahl (VIF), Tobias Arntzen (VIF) og Sebastian Heggelund-Nilsen (Furuset) kommet.

Odds:

Norsk Tipping: 7,80 - 6,40 - 1,25
Coolbet: 9,00 - 6,75 - 1,28

Storhamar - Vålerenga

Rundens storkamp og en skikkelig hockeygodbit i CC Amfi der Vålerenga er gjester. Har det løsnet for Kenneth Larsens gutter nå? 2-0-seier borte mot Oilers og 7-1-triumf i lokaloppgjøret mot MS lover godt foran bussturen nordover E6. Jonas Oppøyen har vært ute hele sesongen og blir heller ikke klar til denne. Det gjør derimot Steffen Søberg som er spilleklar for første gang siden serieåpningen og trolig erstatter Tobias Johansen Breivold mellom stengene. Storhamar stiller med samme lag som tapte i Fredrikstad for to dager siden. Det betyr at Jacob Lundell Noer, Markus Mikkelsen og Erik de lo Rose fortsatt ute for en stund, og heller ikke Jonas Djupvik Løvlie og Mats Larsen Mostue er med her.

Odds:

Norsk Tipping: 2,50 - 4,10 - 2,20
Coolbet: 2,85 - 4,30 - 2,19

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form