Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 24, 2022

Før dropp: 2002-helter hedres, flere debutanter og MS-rester

Gullheltene skal hedres i Varner Arena, storkamp på Jordal og hvilket mannskap får MS på beina i kveld? For en herlig runde i Fjordkraft-ligaen!

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Runden:

Stjernen - Manglerud Star, Stjernehallen kl 18.30 (TV 2 Play)
Sparta - Ringerike, Sparta Amfi kl 18.30 (TV 2 Play)
Frisk Asker - Lillehammer, Varner Arena kl 18.30 (TV 2 Play) 
Vålerenga - Stavanger Oilers, Jordal kl 18.30 (TV 2 Sport 2 og TV 2 Play)

Stjernen - Manglerud Star

Vi starter med en av rundens mest spennende matcher da det er knyttet stor spenning til hvilken tropp Manglerud Star stiller med i Fredrikstad. De fire importene ble fristilt søndag, dagen etter det skuffende hjemmetapet mot Ringerike, og det er også flere nordmenn som har takket for seg den siste uken. Jonas Myhre ble ikke lenge i MS og er i Vålerenga-troppen i kveld, Theodor Freidher Hamm har valgt Furuset og Mads Vestby er klar for Hasle-Løren. Kan det som er igjen av Roy Johansens tropp ha noe som helst å stille opp med her? Stjernen slo Frisk Asker hjemme i helgen og ligger på en fin tredjeplass foran denne der hjemmelaget selvsagt er store favoritter. Filip Gunnarsson, Brendan Ellis, Emil Buskoven, Douglas Byrkjeland og Jonathan Hermansson er ikke med mens Mikael Mikalsen er tilbake.

Odds:

Norsk Tipping: 1,14 - 8,50 - 12,00
Coolbet: 1,12 - 10,25 - 20,00

Sparta - Ringerike

Sparta virker helt ustoppelige for tiden og har nå altså ti strake trepoengere! Sjur Robert Nilsens gutter tok full pott på to kamper mot Stavanger Oilers forrige uke, og hele Sarpsborg forventer at den ellevte strake triumfen kommer i kveld. Med én kamp mindre spilt enn konkurrentene har Sparta fire poeng ned til Vålerenga og seks til naboen Stjernen. Jonas Holøs, Trym Østby og Magnus Nilsen har fått selskap av Håvard Salsten, Miihkali Teppo og Eirik Børresen på skadelisten. Nykommer Parker Bowles er spilleklar og debuterer. Ringerike fikk sin første seier på en drøy måned sist og klatret med det vekk fra bunnplassen. Laget har fått flere viktige brikker tilbake de siste ukene og det er kun Dennis Ryttar, Johnny Corneil, Reid Petryk og Even Tangen Fosse som er ute her.

Odds:

Norsk Tipping: 1,18 - 7,35 - 10,00
Coolbet: 1,23 - 7,30 - 11,00

Frisk Asker - Lillehammer

Det skjer mye i Varner Arena i kveld! Gullvinnerne fra 2002 kommer fra fjern og nær for å samles i Asker, gjengen skal være sammen gjennom helgen, ha julebord fredag og også ut på isen for å hedres i kveld. Kyle McDonough er allerede på plass i Norge mens Serge Boisvert dessverre var forhindret denne gang. Som ikke det var nok er Stabæks fotballgutter invitert for å feire at laget er tilbake i Eliteserien. Mer? Ja, Christian Kåsastul er tilbake i norsk hockey og Frisk og re-debuterer for gamleklubben mot Lillehammer! Thomas Valkvæ Olsen er tilbake mens Håkon Løken Pedersen er ute. For en uke det har vært på Lillehammer med seier over Storhamar i CC Amfi og tre nye poeng mot Oilers i Hockey Classic. LIK har fått kontakt med topp seks-lagene, men reiser til Asker uten den skadde duoen Alexander Reichenberg og Karl Markström.

Odds:

Norsk Tipping: 1,60 - 4,60 - 4,10
Coolbet: 1,60 - 4,90 - 4,75

Vålerenga - Stavanger Oilers

Runden avsluttes med en herlig storkamp på Jordal! Vålerenga mot Oilers kan kalles en moderne klassiker i norsk hockey, hvis det er noe som heter det, og det ventes godt over 3000 tilskuere i kveld. I VIF-leiren har det skjedd mye den siste uken etter hjemmeseieren over Stjernen som sendte laget opp på andreplass. Stian Solberg, Mika Partanen, Jørgen Karterud og Daniel Sørvik er ute med skade og Stefan Espeland er syk. Jonas Myhre har vært i MS-troppen en periode, men kommer inn på backplass for Vålerenga her. Darien Craighead debuterer mens Mitch Gillam blir døråpner. Oilers reiste seg etter to strake tap mot Sparta og slo Storhamar hele 4-0 tirsdag. Der var Christoffer Karlsen tilbake fra karantene og Joona Partanen fra skade mens Thomas Berg-Paulsen nærmer seg. Thomas Higson og Kristian Østby har manglet en periode.

Odds:

Norsk Tipping: 2,20 - 4,20 - 2,55
Coolbet: 2,30 - 4,35 - 2,65

PS! Grüners kamp mot Storhamar er utsatt grunnet det omfattende sykdomsutbruddet i hjemmelagets tropp.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form