Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 9, 2021

Finsk forward klar for VIF: - Dette passer veldig godt

Tobias Lindström og de andre Vålerenga-spillerne har fått en ny lagkamerat. Mika Partanen med bred erfaring fra finsk toppliga er klar for Oslo-klubben.

Vålerenga-troppen forsterkes ytterligere én måned før seriestart. Finske Mika Partanen har signert for Oslo-klubben.

- Dette er en sterk, teknisk og sjanseskapende spiller med et tungt skudd. Dette passer veldig godt med de kvalitetene vi har jaktet, sier Vålerengas sportssjef Frikk Juell til nitten.no.

28-åringen har tidligere spilt sammen med Vålerenga-profil Tommi Taimi i Finland.

- Vi gleder oss til å få på plass Mika i laget, sier Juell.

Tror på finale

Partanen har de siste åtte sesongen spilt i finske Liiga. Forrige sesong var han innom både Hunters, Jokerit og Sport. For Sport ble det 13 poeng på 34 kamper for den 188 centimeter høye og den den 95 kilo tunge forwarden.

Det blir en del nytt på Jordal denne sesongen der Kenneth Larsen som kommer inn som hovedtrener med Espen Knutsen som assistent.

- Det kommer til å bli jevnt, da det finnes mange bra lag kommende sesong. MS, Grüner og Ringerike ser jeg på som de lagene som vil kjempe i bunnen og som du skal slå. Men ellers så blir det litt at alle kan slå alle. Det er ikke lett å reise til Sparta Amfi og hente poengene. Eller til Lillehammer. Det kommer til å bli tøft og ikke minst utrolig gøy. Men jeg skal være ærlig å si at vi kommer til å bli skuffet om vi ikke spiller NM-finale neste år, har Knutsen nylig uttalt til nitten.no.

Åpner 11. september

Vålerenga startet oppkjøringen i Lørenskog Ishall, Kenneth Larsens hjemmebane de siste sesongene, til å komme seg på is og teste utstyr, men nå er laget tilbake i kjente omgivelser på Jordal.

Åpningsuken ble avsluttet med øl, grilling og møte med fansen på Jordal fredag. Larsen og Espen Knutsens første match som trenerduo for Vålerenga blir trolig treningskampen mot Grüner på Jordal 15. august.

Lørdag 11. september er det serieåpning borte mot Stjernen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form