Lukk søk

Internasjonal hockey

August 14, 2022

Färjestad avgjorde og vant 150.000: - Alltid kult å komme hit

Over 1600 tilskuere var på plass i sommervarmen i Halden for å se Färjestad slå Frölunda og sikre seg 150.000 kroner som vinnere av Strömstad Hockey Classic.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Tre av tre kamper i Strömstad Hockey Classic gikk til forlengning og ga publikummet i Halden ekstra underholdning. Lørdag kveld var over 1600 tilskuere på plass for å se Färjestad avgjøre mot Frölunda og Mats Rosseli Olsen.

- Fantastiske dager! Vi spilte torsdag, fredag var det fri og golf, så kamp igjen nå og middag der vi kan ha det litt hyggelig sammen. Det er alltid kult å komme hit. Spesielt når arrangøren er så bra og tar vare på oss på en så bra måte, sier Linus Johansson til Färjestads hjemmeside.

Henrik Björklund og Lucas Forsell sørget for 2-0-ledelse til Karlstad-laget før to Patrik Carlsson-scoringer i siste periode sendte kampen til forlengning der Björklund ble matchvinner.

150.000 kroner

Da kunne tidligere Storhamar-spiller Linus Johansson hente den store pokalen og ikke minst sjekken på 150.000 kroner som vinnere av Strömstad Hockey Classic.

- Kanonbra dager! Kjempebra arrangement og kanon alt med kampene og tre bra lag. En perfekt start på sesongen, sier Färjestad-nykommer Axel Bergkvist.

Også Färjestad-trener Tomas Mitell var fornøyd med dagene i Halden og gledet seg over å få i gang flere av nykommerne.

- Mange av de nye fikk spille mye og fikk kjenne på å møte SHL-motstand. Det var noen skjønnhetsfeil, men generelt en bra start. Jeg kunne ikke bedt om så mye mer.

En gasslekkasje på kjøleanlegget i Lionshov Ishall sendte den tradisjonsrike forsesongsturneringen over grensen og til Halden på sensommeren.

- Det en gullmulighet til å vise fram Comet og Halden, og at vi er en hockeyby, sier Comets markedssjef Sindre Hov Johnsen til Halden Arbeiderblad.

Grilling og autografer

I tillegg til de tre kampene hadde Comet lagt opp til diverse aktiviteter for store og små i og utenfor hallen med grilling, salg av supporterutstyr for de svenske klubbene i tillegg til at spillerne stilte opp og skrev autografer.

Lagene som deltok i «Sveriges hetaste försäsongsturnering», slik avisen Expressen har døpt den til, hadde base i Halden gjennom hele helgen.

Slik var Strömstad Hockey Classic:

Torsdag: Leksand – Färjestad 2-3

Fredag: Frölunda – Leksand 4-3

Lørdag: Färjestad – Frölunda 3-2

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form