Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 8, 2022

Eliteseriekamp kan flytte første istrening

Første istrening for sesongen har fått en spesiell status flere steder. I Sarpsborg jobber man nå med å flytte høstens første møte med isen da denne kolliderer med fotballkamp i byen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Første istrening i oppkjøringen har blitt et populært innslag i flere norske ishaller de siste årene og trukket bra med publikum.

Vålerenga er kjent for å levere sine såkalte strippestraffer på den første offisielle økten på is som markerer starten på siste innspurt foran høstens seriestart. I Sarpsborg jobber man nå med å få orden på logistikken foran den planlagte økten 13. august.

Kolliderer

Som flere ganger krasjer et Sparta-arrangement med Sarpsborg 08s opplegg. 13. august spilles Sarpsborgs eliteseriekamp mot Bodø/Glimt to timer etter Sparta-spillerne etter planen skal gå på is.

Sparta har denne dagen planlagt at første isøkt blir treningskamp mot Ringerike Panthers.

- Vi jobber med å flytte første istrening til helgen før. Treningskampen mot Ringerike går som planlagt, forteller Tina Scott i Sparta til Sarpsborg Arbeiderblad.

Etter Ringerike-oppgjøret skal Sparta ut i kamper mot Manglerud Star og Frisk Asker.

1. august

Også Storhamar har annonsert sin første istrening. Mandag 1. august klokken 18 samles laget på is for første gang etter sommerferie.

- Dette er en merkedag for alle hockeyfans og vi åpner selvsagt dørene for alle som vil få en første titt på årets mannskap, melder Storhamar onsdag på sin hjemmeside.

Uten å røpe detaljene melder klubben at de som møter opp i hallen kan vente seg noe mer enn kun en ordinær treningsøkt.

- En fullstendig plan vil komme nærmere arrangementet. Inntil da er det bare å finne fram tusjen og tegne en stor rød ring på kalenderen!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form