Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 21, 2022

Dramatikk da Stjernen snudde 0-2 til 3-2

Lillehammer kunne sendt Stjernen på tidlig sommerferie, men en enorm opphenting sørget for ny spenning i kvartfinale-serien.

Stjernen hadde virkelig kniven på strupen før dagens kvartfinale nummer fem hvor Lillehammer kunne sende Fredrikstad-laget på en overraskende tidlig sommerferie.

Før kampen ledet Lillehammer 3-1 i kamper hvor bortelagets Andreas Martinsen hadde vært i sentrum og gjort livet surt for Stjernen med fire scoringer før dagens kamp.

Lillehammer sjokkåpnet

Hjemmefansen trodde nok at det var et heltent og desperat hjemmelag som skulle komme ut av startblokkene i Stjernehallen denne mandagen, men istedenfor så var det bortelaget som stod for underholdningen i den første perioden. Lillehammer fikk en gavepakke av de sjeldne fra hjemmelaget og ikke uventet så var det Andreas Martinsen som fikk æren av å score 1-0 scoringen til Lillehammer.

- Vi gir bort målene i første periode, og føler at det er en lik start på denne kampene som de andre mot Lillehammer, forklarte Stjernen-trener Lasse Fjeldstad etter kampen.

Stjernen virket ufattelig tafatte og skapte svært lite foran målet til Trym Gran. Og da hjemmelaget ikke skapte sjanser, så utnyttet bortelaget sine sjanser og gjorde 2-0 ved Nick Dineen i overtallsspill.

- Vi får kampen akkurat ditt vi vil, men dessverre som vi også har sett i for mange kamper denne sesongen så skrur vi av motoren totalt. Og da Stjernen fikk 2-1 så virket det som vi ble tappet for energi, fortalte Martinsen som selv sørget for 1-0 scoringen i kampen.

Stjernen dominans

I midtperioden dominerte Stjernen banespillet totalt hvor de i løpet av 20 minutter løsnet 19 skudd på mål, og Lillehammer kun 2. Og det var heller ikke ufortjent at Stjernen fikk sitt reduseringsmål ved Mikael Mikalsen da han brått fikk kommet skrått inn på Gran og satt den mellom beina på Lillehammer-keeperen.

Hjemmelaget fikk flere muligheter i overtall, men en god Gran holdt bortelaget inne i kampen.

Dermed ble det duket for en spennende tredje periode hvor hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen, og Lillehammer virket slitne. Og da Ole Einar Engeland Andersen fant nettmaskene og sørget for utligning til 2-2 fikk publikum følelse av dette kanskje ikke var den siste kampen for sesongen.

- Vi har bevisst flere ganger at vi kan ligge under å komme tilbake, og heldigvis så skjedde det i dag også. De to siste periodene vi leverer i dag må vi gjøre i tre perioder på Lillehammer. Hvis ikke så blir det tidlig Mallorca-ferie i år, avslutter Fjeldstad.

Stjernen fortsatte å jage ledermålet og det tok av i Stjernehallen da Hamar-gutten Magnus Eikrem Haugen ladet kanonen og sendte hjemmelaget i føringen med 3-2. Bortelaget jaget utligning og hadde noen eventyrlige sjanser de siste to minuttene, men hjemmelaget holdt unna. Med 4,4 sekunder igjen på klokken kokte det virkelig i Stjernehallen hvor årets spiller i Stjernen og Andreas Martinsen barket sammen. Til stor jubel blant de fremmøte i Stjernehallen.

- Det var viktig for oss og vise publikum at vi aldri gir opp. I dag synes jeg heller vi var uheldige enn dårlige i den første perioden. Nå skal vi sørge for en kamp 7 hjemme i Fredrikstad til onsdag, forteller Tyler Coulter som aldri har spilt en syvende og avgjørende kamp i sitt liv.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form