Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 24, 2023

Bengtsson i poengform: - Har mye mer i meg

JORDAL (nitten.no) Christopher Bengtsson er fornøyd med de første månedene som Vålerenga-spiller, men lover fansen at de har mye mer å glede seg til.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Jeg kjenner fortsatt at jeg har mye mer i meg som jeg vet vil komme, sier Bengtsson til nitten.no.

- Det er mer å glede seg til for de som er glade i Vålerenga?

- Ja, absolutt! Det er ikke nå vi skal være på topp heller. Vi skal være som best i mars-april. Nå skal vi bygge oss opp på veien dit.

Bengtsson ble presentert som centeren Vålerenga hadde jobbet med lenge og pekt ut som mannen som kunne løfte laget på klubbens første offisielle isøkt i høst.

12 poeng

30-åringen fra Huddinge utenfor Stockholm har vært innom klubber som Färjestad og Modo, men de fire siste sesongene har svensken spilt for Södertälje og Björklöven i HockeyAllsvenskan.

Nå har han gjort poeng i fire strake kamper og scoret mål i to på rad. Mot Stjernen forrige uke avgjorde Bengtsson med en suser til 4-2 og på Lillehammer i helgen scoret han 1-1-målet i 2-1-seieren.

- Jeg visste det ville ta litt tid å komme inn i sakene her. Det er nytt spill, nytt lag, nye rekkekamerater. Jeg kjente ingen før jeg kom hit, men føler det går bedre og bedre. Og jeg kjenner at jeg har mye mer i meg som jeg vet vil komme, sier Bengtsson.

- Livet i Oslo er bra så langt?

- Jeg og samboeren min trives og har ingenting å klage på. Fine lagkompiser og fin by!

Fornøyd sjef

I Vålerengas beste seriestart på 16 år ligger Bengtsson på en delt niendeplass i poengligaen med 12 poeng på 11 kamper. Det samme har Mika Partanen mens Mathis Olimb har levert 14 poeng så langt.

- Det er lenge igjen så vi må bare kjøre på og trene godt så vil det bare bli bedre, sier Bengtsson som er fornøyd med VIFs poengfangst.

- Ja, men jeg syns vi skule hatt poeng borte mot Oilers. Det skal bli spennende å møte topplagene hjemme på Jordal.

Vålerenga-trener Fredrik Andersson kjente godt til Bengtsson fra sin tid i svensk hockey og liker det han ser av sin landsmann ute på isen.

- Det er kult at han har fått i gang målproduksjonen siden han kom hit for å gjøre en hel del poeng. Han har den farten vi har vært ute etter så jeg er kjempefornøyd med det han gjør.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form