Lukk søk

Fjordkraftligaen

January 12, 2021

Sportssjef Frikk Juell - Vi avventer

Frikk Juell tar kritikken fra Albin Lindgren med knusende ro, og forteller om arbeidet rundt en erstatter for den backen som nå har reist hjem.

I går kom nyheten om at Albin Lindgren var misfornøyd med tilitten hos trenerne i Vålerenga samt is-tiden som han hadde blitt servert denne sesongen.

Nitten.no har fått tak i Vålerengas sportssjef Frikk Juell som tar denne kritikken med knusende ro.

- Vi i Vålerenga har ingen interesse med å beholde spillere som ikke ønsker å ha den rollen i laget som de har fått av trenerne. Mitt møte med Albin var fint, hvor jeg respekterte hans valg om å forlate oss. Vi som klubb har handlet profesjonelt og jeg ønsker Albin Lindgren lykke til videre i sin ishockeykarriere.

Videre forteller Juell at det sportslige apparatet i klubben har forvaltet dette på en fornuftig måte.

- At han opplevde situasjonen annerledes er helt greit. Det er jo hans opplevelser, og det blir vanskelig å forandre på. Våre trenere gjør de disponeringene som må til for lagets beste, altså det som gjør at vi oppnår best mulig resultater forteller han via telefon.


Vi i Vålerenga ønsker Albin Lindgren lykke til videre, og håper han lykkes hos sin neste arbeidsgiver.

Ny spiller inn på Jordal?

Nå som det er en ledig plass i garderoben, så skal vel den fylles opp?

- Vi følger spillere hver dag, og jeg har en bruttoliste med spillere som jeg følger opp. Det er spillere som også må passe inn i klubben og produsere slik vi ønsker naturligvis. Ingen enkel jobb, men jeg har løpende kontakt med ulike agenter.

Vi må avvente med å hente inn en ny spiller til vi vet når vi spiller kamper igjen - Frikk Juell

Med tanke på situasjonen i verden, så er det nærliggende å tro at det hentes fra de nordiske ligaene?

- Vi har blikket over dammen også naturligvis, men det sier seg selv at arbeidstillatelse og slikt vil være enklere hvis spilleren kommer fra de nordiske ligaene, eller er Eøs-borger. Men vi låser oss ikke det på det. Skulle det dukke opp en spiller fra Usa/Canada som er bedre til samme pris så lukker vi ikke muligheten for å hente en spiller fra den kontinentet.

Det å hente opp en junior er ikke like enkelt i dagens samfunn med de restriksjonene som de nasjonale og ulike kommune har satt. Vålerenga på sin side, har etter tips og kontruktivt dialog med NIHF og andre fjordkraftligaklubber, valgt en modell som de er fornøyde med.

Hva slags modell er dette Juell?

- Vi har en gjeng som vi har valgt å kalle "TaxiSquad". Det er en gjeng som trener sammen i egen kohort og som lever etter toppidrettsprotokollen og er sosialt distansert. Enklere forklart så er jo de toppidrettsutøvere de også, som i likhet med andre toppidrettsutøvere ikke bør gå inn på Kiwi og fylle opp handlevognen midt i rush-trafikken.

Skulle noen av disse bli med A-laget på trening/kamp så må de avlegge en negativtest og fortsatt følge toppidrettsprotokollen innen smittevern.

-Skrevet av: Christian Brevik

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form