Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 30, 2023

Auk kan ende i AHL: - Det jobbes med

Mark Auk er en av spillerne Vålerenga-sportssjef Anders Myrvold snakker med i hektiske sommermåneder.

Foto: nitten.no

- Vi jobber med forskjellige ting, men det er ikke gjort på 1-2-3. Det er vanskelig å spå når ting vil skje i dette gamet. Man kan tro man er nærme noe og plutselig er det helt off, sier Vålerenga-sportssjef Anders Myrvold til nitten.no.

En av ballene, eller puckene om du vil, er Mark Auk. Nitten.no har tidligere skrevet at amerikaneren var klar for nok en sesong på Jordal, men status nå er at det er uklart om 28-åringen kommer tilbake til Norge etter sommeren.

- Det er uklart, ja. Det jobbes med, men ingenting er klart. Han kan også være aktuell for en kontrakt i AHL, sier Myrvold.

Backen Auk startet forrige sesong på meget imponerende vis og endte med 32 poeng på 44 kamper i grunnspillet før han ble skadet i første semifinale på Hamar.

Ahlholm og Ekelund?

Mitch Gillam, Justin Hamonic, Stefam Espeland, Joachim Lunde Hermansen, Villiam Strøm, Daniel Sørvik, Darien Craighead, Filip Lalande, Tobias Lindström og Andreas Martinsen forsvinner alle fra Jordal.

Benjamin Byrkjeland, Gabriel Koch, Linus Rosdahl, Daniel Bøen Rokseth og Joona Partanen er hentet inn i tillegg til at blant andre Jørgen Karterud har forlenget. Hva som skjer med den svenske duoen Kalle Ekelund og Rasmus Ahlholm er ikke avklart.

- Med Kalle kan det også være snakk om utlandet. Rasmus er uklart per nå. Det handler også litt om midler med de aktuelle spillerne, sier Myrvold.

- Kan VIF-fansen forvente noen nye signeringer i nærmeste fremtid?

- Vi jobber hardt med flere forskjellige ting og har mange muligheter. Det er masse baller i lufta. Sånn er det. Men akkurat når, er vanskelig å si.

Haga?

Slik nitten.no tidligere har skrevet er Vålerenga en av klubbene som har vist interesse for VM-spilleren Michael Haga. Frisk Asker er en annen.

Haga uttalte selv før mesterskapet i Riga at han aller helst ønsker å fortsette utenlands, men sa også at han hadde snakket med flere norske klubber og at det ikke ga seg selv at det ble retur til Asker dersom det blir Norge.

- Nei, jeg har pratet med et par andre klubber også så det er ikke låst.

31-åringen kommer fra en god sesong i Østerrike med 45 poeng på 43 kamper for Black Wings Linz.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form