Lukk søk

Internasjonal hockey

October 24, 2022

Zuccarello med i poengtoppen: - Det går opp og ned

Kun to spillere står med flere poeng enn brennhete Mats Zuccarello i NHL så langt denne sesongen.

Foto med tillatelse: Fredrik Hagen

Artema Paranin fra Zuccarellos gamle klubb New York Rangers topper NHLs poengliga med 12 poeng på seks kamper mens Valeri Nichushkin fra Colorado Avalanche har sanket 11.

Bak duoen i teten følger fire spillere med ti poeng; en av dem norske Mats Zuccarello.

- Vi er ikke fornøyd med starten, men det går opp og ned i løpet av en sesong. Vi får håpe det verste er over, uttalte Zuccarello selv om seriestarten etter helgens 4-3-tap mot Boston Bruins.

Rekord

Wild gjorde sitt beste seriespill noensinne forrige sesong anført av Zuccarello, som noterte karrierebeste 79 poeng, og russeren Kirill Kaprizov (108 poeng).

Etter fem matcher denne sesongen har det gått tyngre for laget som kun står med tre poeng og hele 27 baklengsmål så langt. Wild åpnet med 7-3-tap mot Rangers, røk 7-6 mot Los Angeles Kings og 6-3 mot Colorado Avalanche før det ble 4-3-seier over Vancouver Canucks.

I helgen ble det nederlag med samme sifre mot Briuns i en match der Zuccarello noterte to nye assists. Fire mål og seks målgivende pasninger på kun fem matcher gjør 35-åringen til en av ligaens heteste spillere.

- Vi har vært for svak ei egen sone og slipper inn for mye mål, men vi jobber hver dag for å bli bedre, sier nordmannen.

Venter opptur

Denne uken venter oppgjør mot Montreal Canadies, Ottawa Senators og Detroit Red Wings kommende uke for Wild som trenger en opptur etter den svake seriestarten,

Kun LA Kings og Anaheim Ducks har sluppet inn flere mål enn Wild så langt denne sesongen. I avdelingen er Arizona Coyotes eneste lag med færre poeng.

- Ting skjer fort i denne ligaen. Hvis du taper et par kamper, faller du plutselig langt bak. Det er viktig vi ikke taper for mange kamper. Lagene vi møter er for gode til å spille halvveis hockey. Vi må gi 100 prosent hele tiden, sier Zuccarello.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form