Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 1, 2022

Tabelltipset - 9. Ringerike: - Dyktige på å bygge lag

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På niendeplass følger et lag som har store planer om å klare sluttspillplass og kanskje også topp sju.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Ringerike Panthers

Stiftet: 1974
Trener: 
Martin Boork
Hjemmebane: Schjongshallen
Plassering forrige sesong: 8. plass
Tre profiler:  David Åslin, Dennis Ryttar, Håkon Nilsen
Hjemmeside: ringerikepanthers.no

Ringerike vil igjen kunne kjempe om siste sluttspillplass, men har ikke økonomiske muskler til å være et topplag i ligaen. Ringerike har vært dyktige på å bygge lag og har fått mye ut av sine ressurser tidligere - noe som blant annet resulterte i topp åtte-plassering sist sesong.  Laget blir nok en tøff utfordrer hjemme i Schjongshallen også nå, men har fortsatt fokus på å etablere seg i ligaen. Vi tror laget har litt for tynn backoppsetning og belastningen på nøkkelspillere kan bli for stor over tid. Ringerike hadde riktignok en fin sesong sist, og tok seg fortjent til sluttspillet for første gang da, men konkurransen er tøffere denne sesongen.

Vurdering:

Målvakter - terningkast 3:

Mattias Pettersson var førstemålvakten for Ringerike sist sesong og endte med en redningsprosent på 89,8. Pettersson må trolig gjenta dette eller forbedre redningsprosenten om laget skal kapre en sluttspillplass. Mathias S. Landa er den norske målvakten som vil konkurrere om spilletid på Ringerike.

Backer – terningkast 3:

Ringerike mangler en skikkelig toppback som kan ta mye istid og produsere poeng. Håkon Nilsen har blitt hentet inn og hadde en slik rolle tidligere da han spilte for MS. Spørsmålet blir om han kan finne tilbake til det nivået nå. Dennis Ryttar er fortsatt en forsvarskjempe som vil bli viktig for laget. Det er flere ok backer her, med totalt sett ser backoppsetningen noe tynn ut.

Forwards - terningkast 4:

David Åslin og Kenneth Pappalardo Gulbrandsen hadde en fin sesong sist og produserte godt med poeng for laget. Disse to vil på ny bli nøkkelspillere og viktige bidragsytere i overtallsspillet. Nysigneringen Johnny Corneil skal bli spennende å følge. Dersom han kan kan ta plass i en topprekke og levere mål, vil laget få et godt tilskudd. Ringerike har kontinuitet med flere hardtarbeidende og rutinerte forwards. Marius Carho Hansen har blitt hentet inn etter en god sesong i Grüner. Thor Jørgen Torp Friestad, en annen nykommer, er en spiller som bringer mye energi til laget med sin oppofrende spillestil.

Trener - terningkast 4:

Martin Boork tar fatt på sin 13. sesong (!) som hovedtrener på Ringerike. Boork har jobbet målbevisst og skaffet seg solid erfaring som trener. Nå har han også fått noen sesonger på øverste nivå og har sørget for at Ringerike fremstår som et godt kollektiv med en tydelig spillestil. Han er en dedikert og faglig dyktig trener som også har gjort en fin jobb med de yngre spillerne i klubben.

Sum Ringerike: 13 poeng

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Fjordkraft-ligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form