Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 1, 2023

Wold forlenger med Frisk Asker: - Viktig med kontinuitet

Vidar Wold går tilbake i sin rolle som sportssjef og har signert en ny avtale med Frisk Asker.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Torsdag offentliggjorde Frisk Asker at klubben er enig med Vidar Wold om en ny avtale. Den tidligere målvakten går tilbake til sin tidligere rolle som sportssjef i Varner Arena.

- I forkant av 2022/23-sesongen ble Vidar Wolds daværende kontrakt som trener endret, til engasjement som sportssjef. Nå har styret enstemmig besluttet å tilby Vidar forlengelse, og vi er glade for at Vidar har takket ja, melder Frisk Asker.

Wold og klubbledelsen tok grep underveis i en skuffende sesong som endte med at Jan André Aasland måtte gå i slutten av januar. Sportssjefen tok selv over, men Frisk endte på sjetteplass og røk i kvartfinalen mot Vålerenga.

Evaluering

Etter sesongen har det vært gjennomført en grundig evaluering i Varner Arena der rutinerte Roy Johansen er ansatt som ny hovedtrener.

- Vidar har vært sentral i den grundige evalueringen av sesongen som er gjennomført og forelagt styret. Han har vært tydelig på behovet for økt tydelighet og en kulturendring i og rundt laget, i retning av å gjøre mer av det som kreves i hverdagen for å få den utviklingen man ønsker, melder Frisk Asker i en pressmelding.

Frisk-ledelsen har vært klare på at de ønsker mest mulig kontinuitet i en periode trenerstaben endres i Varner Arena.

- Med de omfattende endringene vi gjør i trenerstaben, er det samtidig viktig med kontinuitet. Slik øker vi sjansen for å faktisk forbedre de læringspunktene vi har definert i evalueringen. Dette er også hovedgrunnen til at vi har valgt å ikke kjøre en bredere utlysnings- og ansettelsesprosess, skriver klubben.

Ambisjoner

I tillegg til å hente inn Roy Johansen har Frisk Asker blant annet sikret seg Vålerenga-veteranen Tobias Lindström i sommer. Frisk Asker har ambisjoner og ønsker å levere langt bedre enn sjetteplass og kvartfinale neste vår.

- Begge parter er enige om at forrige sesong ikke var bra nok, og følgelig enige om at ett års forlengelse av kontrakten er det mest hensiktsmessige på nåværende tidspunkt, informerer Frisk Asker.

- Vi ser frem til en meget spennende sesong med stor revansjelyst og god tro på at den totale ledergruppen vi er i ferd med å sette sammen i sport vil forløse mer potensial i laget og i klubben.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form