Lukk søk

Aktuelt

April 15, 2021

Volden ferdig i Malmö: - Kom ikke som noe sjokk

Lars Volden spilte kun 13 kamper for Malmö Redhawks denne sesongen. Nå er det klart at målvakten forlater SHL-klubben.

Malmö Redhawks annonserte torsdag at ni spillere ikke blir med videre neste sesong. En av dem er den norske målvakten Lars Volden er en av dem.

- Det er ikke så mye å si egentlig. Jeg har visst om dette lenge, så det kom ikke som noe sjokk, sier Volden til nitten.no.

Det er hele 11 år siden landslagsspilleren forlot Stavanger Oilers for finske Blues. Han har siden vært innom Jokipojat, Rögle, Dukla Trencin, Pantern og Malmo.

- Jeg har ikke hørt noe om neste sesong. Vi får se hva som skjer i sommer med nytt lag. Det viktigste for meg er å spille mye matcher, sier Volden.

13 kamper

Etter overgangen fra Pantern i HockeyAllsvenskan, ble det 18 kamper på målvakten forrige sesong. Denne sesongen stoppet 28-åringen på kun 13 kamper i SHL.

- Jeg har ikke fått den spilletiden som jeg ønsket. Samtidig kriger jeg mot en av Sveriges beste keepere, sa Volden til nitten.no i januar.

Da ble det klart at Västerviks Daniel Marmenlind, som hayest redningsprosent på nest øverste nivå i Sverige, hadde signert for Malmö og at han planen var at han skulle danne keeperduo med Oscar Alsenfelt.

- Det påvirker meg ikke så mye. Det er ikke noe jeg legger energien min på, uttalte Volden da.

Svensk kjæreste

28-åringen skal nå sammen med agenten sin legge planer for 2021/22-sesongen. Volden har tidligere uttalt at han trives godt i Sverige med svensk kjæreste, men er åpen for alt.

Malmö, som røk ut i åttedelsfinalen i sluttspillet, takket torsdag av Volden, Patrik Hersley, Linus Cronholm, Jesper Jensen Aabo, Axel Wemmenborn, Oskar Magnusson, Jan-Mikael Järvinen, Matt Puempel og innleide Joe Veleno.

- Jeg vil benytte anledningen til å si tusen takk for deres innsats i klubben og samtidig ønske dem lykke til videre i karrieren, sier Malmö-sportssjef Patrik Sylvegård.

Foto med tillatelse: Christoffer Borg Mattisson, Malmö Redhawks

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form