Lukk søk

Elitehockeyligaen

August 18, 2021

Vålerenga med tunge fravær før dagens kamp mot Stjernen

Vålerenga tar i mot Stjernen til treningskamp på Jordal Amfi i kveld. Hjemmelaget må greie seg uten 8 faste spillere til dagens kamp.

Det bekrefter assistent-trener Espen Knutsen til nitten.no

Dette blir VIF sin andre treningskamp denne sesongen etter at de i forrige uke slo Grüner 4-2 etter å ha ligget under 2-0 etter den første perioden. Nå venter Stjernen på Jordal Amfi, hvor flere av juniorspillerne vil få sjansen.

- Vi har Mathis Olimb, Stefan Espeland, Tobias Lindström, Martin Røymark på landslaget som naturligvis ikke spiller i kveld. I tillegg så er Thomas Olsen og Magnus Brekke Henriksen utilgjengelige til dagens kamp. Men vi fyller på med talentfulle juniorer på de plassen, forteller Knutsen.

Landslaget hadde sine første samlinger denne uken, og det gjør ting utfordrende for VIF sin oppkjøring.

- Vi er glade og stolte for at de er med på landslaget, men det gir oss en liten hodebry at de ikke får vært en del av vår oppkjøring også. Men det skal sies at det å være med landslaget er viktig, så vi tror at de kommer inn i det med oss i klubblaget rimelig fort etter landslagsoppholdet.

Tobias Breivold fikk sjansen mot Grüner, nå får hans keeperkollega Steffen Søberg sjansen.

- Breivold stod sist, så nå får Søberg sjansen. Viktig å få i gang begge keeperne under oppkjøringen. Nå får Søberg brynt seg på Stjernen som ser ganske farlige ut i år, og det er alltid spennende og gøy å se hvordan lagene ser ut nå i augustmåned, forteller assistent-treneren.

Tyler Coulter står over

Stjernen reiser inn til Oslo med få fravær til sin første treningskamp for sesongen.

- Tyler Coulter kunne spilt, men vi har bestemt at han hviler i dag. Stian Nybråten Hansen er litt småskadet, så vi tar ingen sjanser der, pluss at Jørgen Hanneborg er blant keeperne på landslaget, fortsetter hovedtrener Anders Olsson.

- Vi flytter opp to juniorer som får sjansen i 4.rekka i Jarl Tillmann og Kasper Myklebust. Det vil si at vi kommer til å kjøre på med fire fulle rekker, hvor alle skal få vist seg frem i ulike kampsituasjoner. Philip Hansen hviler i dag, og vi reiser inn med 7 backer hvor alle får spille.

Den nye hovedtreneren bryr seg svært lite om resultatet i treningskampene.

- For oss handler det om å få inn timing og bli bedre for hver kamp. Dem detaljene som vi trener på hver dag, ønsker jeg skal bli litt bedre for hver dag som går. Så hva motstanderen stiller med, eller hva dem gjør spiller ingen rolle for meg. Nå stiller alle med blanke ark, også får vi ta en beslutning på ulike ting nærmere seriestart, avslutter Olsson som har brukt 11(!) ulike juniorer på trening før denne kampen.

Siden Jørgen Hanneborg er med landslaget, så er det Preben Arntsen som starter i mål for Stjernen i kveld.

Har du ikke mulighet til å se kampen på Jordal, så viser direktesport.no kampen direkte på sine nettsider ved kjøp av abbenoment.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form