Lukk søk

Elitehockeyligaen

November 26, 2023

Tapte 16-0 sist: - Ingen tvil om at dette blir en viktig kamp

Comet-ledelsen forventer en reaksjon fra spillerne på Hønefoss søndag etter det ydmykende 16-målstapet (!) i Asker for tre dager siden.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Tap her gjør ikke noe med satsingen, men det er klart at den kampen er viktig. For selvtillit og alt rundt, så er det ingen tvil om at dette blir en viktig kamp.

Det sier Comet-leder Thorbjørn Danielsen til Halden Arbeiderblad foran søndagens EHL-match borte mot Ringerike Panthers.

Tre dager har gått siden haldenserne røk 16-0 borte mot Frisk Asker. Å tape 16-0 er flaut uansett nivå - å tape 16-0 i den øverste divisjonen skal ikke skje.

- Jeg syns vi pisser på logoen, vi pisser på materialforvalterne som møter opp hver dag og vasker tøyet vårt til langt på natt, som reiser land og strand, sa kaptein Herman Kopperud til HA torsdag.

Forberedt på en smell

Etter 19 matcher ligger Comet sist i EHL med åtte poeng - tre av dem kom sensasjonelt nok mot Stavanger Oilers.

Haldenserne scoret minst (33) og slippet inn flest mål (120). Avstanden opp til Lørenskog på den siste sluttspillplassen er på ti poeng foran søndagens match i Schjongshallen mot tabellnabo Ringerike Panthers.

- Det er ikke noe hyggelig å se, men vi har vel også vært litt forberedt på det i og med at vi fikk svar om plassen såpass sent, og vi har det budsjettet vi har, sier styreleder Danielsen til HA om torsdagens resultat.

16-0 er så klart det største tapet i landets øverste divisjon på mange år, men Comet har tidligere denne sesongen tapt 1-0 mot Stavanger Oilers og Vålerenga har vunnet med samme sifre i Lørenskog ishall.

Sen beskjed

Comet misset i siste hinder i vårens kvalifiseringen med hjemmetap mot Lørenskog, men fikk 15. mai mail med beskjed om at de likevel ville bli tilbudt plassen på øverste nivå dersom Manglerud Stars eventuelle anke ikke ble tatt til følge.

Først 6. juni kom avklaringen for Comet som dermed kom sent i gang med å planlegge en ny hverdag på øverste nivå.

- Det setter oss tilbake både med tanke på spillere og ute i markedet der vi selger sponsorpakker. Selger vi for øverste nivå eller 1. divisjon? Det stopper opp. Folk ønsker å vente. Sånn sett er dette frustrerende, sa Danielsen til nitten.no om prosessen i mai.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form