Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 6, 2023

Tabelltipset: 10. Lørenskog: - Ikke gode nok toppspillere

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Elitehockeyligaen! Først ut og på sisteplass tipper vi nykommer Lørenskog.

Foto: Sofie A. Kitterød

Lørenskog IK

Stiftet: 1963
Trener: 
Niklas Andresen
Hjemmebane: Lørenskog ishall
Plassering forrige sesong: 3. plass i 1. divisjon
Treningskampene: Grüner 3-2, Lillehammer 1-5, Sparta 2-6, Stjernen 4-5, Comet 2-3, Ringerike 3-5
Serieåpning: Comet borte 16. september
Tre profiler:  David Aas-Larsen, Steffen Thoresen, Kristoffer Pihlqvist
Hjemmeside: lik.no

Lørenskog er en av to nykommere i Elitehockeyligaen denne sesongen - mot alle odds. Det unge mannskapet spilte nærmest på dugnad og endte på tredjeplass i 1. divisjon før de på sensasjonelt vis kunne feire opprykk etter en dramatisk borteseier mot Comet i siste runde i kvalifiseringen.

Trener Niklas Andresen leder et ungt lag med flere lovende spillere, men klubben har nok ikke spillerbudsjett til å hente inn gode nok toppspillere som må til for å løfte laget vekk fra bunnstriden selv om Steffen Thoresen ble en viktig signering da han kom på plass forrige uke.

Romerikingene har slitt med noe skader i oppkjøringen og må klare seg uten blant annet kneskadde David Aas-Larsen innledningsvis. På keeperplassen tok LIK grep nylig og hentet inn svenske Alexander Nilsson. Han er en av dem svensker i den unge troppen.

Nitten.no har tidligere skrevet at Lørenskog har et spillerbudsjett på 1,1 millioner kroner denne sesongen. Et det mulig å bygge et lag som kan nå sluttspillet med så begrensede midler? 

Lørenskog må sørge for ikke å slippe til for mange store målsjanser og spille litt mer gjerrig og med enda bedre disiplin enn hva de kunne tillate seg i 1. divisjon. Kan de lykkes med dette, kan de bite seg fast i kampene og rappe poeng fra lag som ser sterkere ut på papiret. Lørenskog kommer garantert til å yppe seg i enkeltkamper, og som underdogs har de en fin mulighet til å straffe lag dersom de ikke blir tatt på alvor.

Men dette Lørenskog-mannskapet ser svakest ut av de ti troppene i Elitehockeyligaen. 10. plass.

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Elitehockeyligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form