Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 15, 2023

Tabelltipset: 1. Stavanger Oilers: - Mest vinnererfaring og den beste målvakten

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Elitehockeyligaen! Nå som sist tror vi Stavanger Oilers blir for sterke og sikrer nok en tittel til DNB Arena.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stavanger Oilers

Stiftet: 2000
Trener: 
Anders Gjøse
Hjemmebane: DNB Arena
Plassering forrige sesong:
 1. plass
Treningskampene: Graz99ers 3-0, Klagenfurt 5-2, Frisk Asker 6-2
Serieåpning: Ringerike hjemme 15. september
Tre profiler: Henrik Holm, Mathias Trettenes, Tommy Kristiansen
Hjemmeside:
 oilers.no

Klubben med mest vinnererfaring og den beste målvakten vinner igjen. Stavanger Oilers er naturlige favoritter da de nok en gang stiller et solid lag med mange spillere som har vært med på å vinne titler tidligere. Klubben har ressurser til å beholde samt hente inn nye gode toppspillere og får dermed viktig kontinuitet i lagbygget. Oilers drives som en solid og profesjonell organisasjon og har god ledelse fra toppen som bidrar til arbeidsro og viktig trygghet til de som skal prestere på isen.

Ny trener i Anders Gjøse denne sesongen som har opparbeidet seg masse erfaring etter mange år i terneryrket. Gjøse er en faglig sterk trener vi tror vil passe fint inn i Stavanger Oilers der han får han Marius Trygg i trenerteamet. Heer har Oilers to dyktige og dedikerte trenere.

Henrik Holm er ligaens beste målvakt og stengte buret i både kamp 6 og 7 i finaleserien sist sesong da Oilers avgjorde nok en pokal. Backoppsetningen er solid selv om de har mistet Martin Lefebvre som var ligaens beste back sist sesong. Dennis Sveum er borte, men kontinuitetsbærere som Andreas Klavestad, Kristian Østby og Patrick Ulriksen er med videre og inn kommer Sondre Bjerke sammen med Nicolai Bryhnisveen som er tilbake etter et opphold i Sønderjyske.

To gode importbacker er også hentet inn og Simon Bourque har vist gode takter i CHL. Clifford Watson virker også til å være en god signering som betyr at Stavanger er sterke i denne lagdelen.

Laget har også gode nok forwards til å rulle på fire solide rekker med toppspillere som Dan Kissel, Greg Mauldin, Nick Dineen, Ludvig Hoff, Mathias Trettenes, Martin Gran, Anders Tangen Henriksen, Christoffer Karlsen og André Strandborg. Sammen med den nye importen Tristin Langan vil de trolig produsere godt med målpoeng for et Oilers-lag som også har økonomi til å forsterke laget ved behov underveis.

Gull - igjen!

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Elitehockeyligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter:

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form