Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 21, 2021

Svenske medier erfarer: SHL-spiller kan være på vei til Norge

Svenske medier spekulerer i om Victor Backman kan fortsette sin karriere i Norge. SHL-spilleren kan være ferdig i Malmö.

Det er Expressen som melder dette på sine nettsider. Det er hockeybloggeren MadHawk som skriver dette i sin blogg om Malmö. Bloggeren tror Victor Backman ikke er i planen til SHL-klubben Malmö, selv med kontrakt for neste sesong.

Svensken har tidligere spilt i Norge, hvor han gjorde imponernede 54 poeng for Stjernen under sesongen 2016/2017. Den Göteborgs-fødte centeren fikk det tøft etter sesongen i Norge hvor sykdom og skader gjorde at han ikke fikk det til i Finland og Hockeyallsvenskan.

Karrieren fikk igjen en opptur da han valgte å spille GC Küsnacht Lions i Sveits. For Malmö denne sesongen har det blitt fire poeng på 40 kamper. Hvor han i de fleste kampene har blitt satt opp som "Ekstra spiller" og fått lite istid.

Norge neste?

30-åringen som har norsk kjæreste forteller til nitten.no at han ikke har noen nyheter å komme med.

- Jeg har fortsatt kontrakt med Malmø og det er den jeg forholder meg til nå. Så jeg legger ingen vekt på at andre spekulerer i min fremtid.

Mr.Madhawk tror ikke Malmö ønsker å fortsette med deg, og at Norge kan være neste stoppested for deg.

Hva tenker du om det?

- Fruen er norsk og jeg trivdes godt i Norge sist og fikk gode kamerater fra Fredrikstad som jeg fortsatt har kontakt med. Men jeg må fokusere på den kontrakten jeg har med Malmö frem til noe annet blir klart.

Etter hva Nitten.no erfarer så skal Vålerenga og Frisk Asker være de klubbene som kan være mest interessante for centeren, hvis han nå skal forlate Malmö i SHL.

(Foto: Phot´Hockey)

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form